Laptop Dell Inspiron 3543

Seria Inspirion 3000 de la Dell, vine cu o gamă variată de laptop-uri, potrivite oricăror tipuri de activități, mai simple sau mai dificile.

Am ales din această serie numeroasă laptop-ul Dell Inspiron 3543, un model accesibil, ideal pentru lucrul de zi cu zi, gen internet și aplicații office și multimedia. Este un laptop ieftin, însă destul de bine echipat, ce se remarcă printr-un design extrem de portabil.

Un astfel de model se comercializeza de către eMag la numai 1.399lei (Vezi preț actualizat), un preț extraordinar de bun, pentru un astfel de model rezistent, portabil și calitativ.

După cum spuneam mai sus, se remarcă printr-un aspect ultra portabil, asta datorită construcției sale de dimensiuni reduse, de numai 381 x 25.6 x 267 mm și a greutății de doar 2.4Kg. Vine construit dintr-un material din plastic rezistent și calitativ, ce duce la o durabilitate pe termen lung.

Imagini cu Dell Inspiron 3543 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea video excelentă, se datorează ecranului LCD LED, cu diagonala de 15.6. Este un display de tip TruLife, ce asigură un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

La interior găsim un procesor Intel Pentium Dual Core, de 1.9GHz, cu un Cache de 2Gb. Alături regăsim 4Gb de memorie RAM și o placă video nVidia, dedicată, din seria GeForce.

Iar pentru stocarea fișierelor și a datelor pune la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm cu tip de stocare HDD.

Beneficiază de microfon digital integrat, de o cameră Web HD de 720p, de DVD RW, de cititor de carduri și de difuzoare stereo, cu puterea de 5W, îmbunătățite de tehnologia Waves MaxxAudio.

Mai dispune de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieșire audio, de un port HDMI, de Bluetooth și de conexiunile prin Wi-Fi și Rețea (LAN).

Așadar, dacă vrei un laptop cu o configurație decentă, portabil și accesibil, modelul Dell Inspiron 3543 este varianta cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • Placă video dedicată Intel HD Graphics
  • Ecran de 15.6inch
  • 4Gb RAM
  • 500GB memorie de stocare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.