Laptop Dell Inspiron 3531

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Cei de la Dell ne surprind cu un model de laptop portabil, conceput pentru a te însoții întotdeauna, fie că ești la muncă, fie că ești în concediu.

Laptop-ul Dell Inspiron 3531 prezintă un aspect simplist dar totodată foarte elegant. Realizat dintr-un material din plastic foarte calitativ, extrem de rezistent, ce prezintă o grosime de doar 1inch și o greutate nu mai mare de 2.12Kg. Astfel, îl porți purta cu ușurință în toate călătoriile tale.

Acest Dell Inspiron 3531, îl găsești la prețul de 1.199lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

Supus la nenumărate teste, s-a descurcat excelent, trecându-le pe toate cu brio. Câteva din teste sunt: rezistența la căldură, unde poate rezista în condiții neprielnice la o temperatură de până la 65°C. Un alt test de succes, este durabilitatea la rotire și rasucire, unde poate îndura la mai mult de 25.000 de acțiuni,etc.

Imagini cu Dell Inspiron 3521 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2830, realizat din două nuclee, tactat la o frecvență de 2GHz, îți permite utilizarea device-ului la capacitate maximă într-un mod fluent, indiferent de cerințele tale.

Lasă-te captivat de display-ul WLED, cu o diagonală de 15.6inch, și o rezoluție HD de 1366x768p. Datorită thnologiei TrueLife, vei beneficia de un afișaj uimitor, imaginile având o calitate și claritate incredibilă.

Cu ajutorul capacității memoriei RAM de 4Gb, de tip DDR3, tactată la o frecvență de 1.6MHz, poți instala tot felul de aplicații dorite, iar pentru a stoca fi­lmele preferate, videoclipuri, fotografii, muzică etc., ai la dispoziție un HDD imens de 500Gb.

Calitatea audio este oferită de difuzoarele stereo înglobate în tehnologia Waves MaxxAudio. Sunetul oferit este unul normal, modest că doar vorbim despte un laptop, ci nu despre un sistem audio. În cazul în care pretențiile sunt mai mari, poți opta pentru un difuzor audio portabil, astfel calitatea sunetului va fi mai superioară.

Dell Inspiron 3531 vine dotat cu un acumulator de tip Li-Ion, realizat din 4 celule, ce oferă o autonomie incredibila de utilizare de până la 6.25h.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, fiind realizat cu numeroase porturi utile precum: port HDMI 1.4, cu ajutorul căruia poți conecta device-ul la un Tv sau monitor HD, două porturi USB 2.0, prin intermediul acestora poți conecta unități de stocare, MP3 playere și altele, ori te poți conecta la internet cu ajutorul Wireless-ului integrat sau al Rețelei 10/100/1000.

Dacă te grăbești să achiziționezi acest Laptop Dell Inspirion 3531, vei primi CADOU o geantă laptop Rivacase. Așadar, transportul va fi mai ușor iar siguranța mult mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura anti-stropi
  • Format HD
Contra:
  • Fără USB 3.0
  • Fără Bluetooth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.