Laptop Asus X555LB-XX025D

Seria X de la Asus și-a făcut apariția pe piața laptop-urilor, cu modele accesibile, ideale pentru divertisment, dar și pentru calcul productiv.

Asus X555LB-XX025D este un notebook ce aparține acestei noi serii, un model cu performanțe ridicate și cu un design extrem de atractiv. Prezintă la interior un procesor i5, o placă video nVidia GeForce, dedicată, o capacitate de 4Gb de memorie RAM și 1Tb de memorie de stocare.

Cei de la eMag, comercializează un astfel de model la prețul de 2.499lei (vezi preț actualizat), un cost avantajos și corect, aș spune, vis-a-vis de performanțele superioare de care dă dovadă.

Este un notebook atrăgător, ce prezintă un exterior de culoare argintie în combinație cu negru. Dispune de tastatură numerică, de tastatură internațională și de un touch-pad generos multi-touch. Cântărește doar 2.3Kg și măsoară numai 382 x 25.8 x 256 mm, astfel reprezintă un model super portabil.

Același laptop din seria X îl regăsim și în stocul de produse al magazinului online Flanco.

Imagini Asus X555LB-XX025D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul este de tip LCD LED, ce are o diagonală de 15.6inch. Este un model Glare, ce afișează conținutul la o rezoluție de 1366 x 768pixeli, într-un format HD.

Sub carcasă, avem deaface cu un procesor i5, rulat la 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), cu o placă video dedicată nVidia, din seria GeForce, model 940M și cu 4Gb de memorie RAM (maxim 8Gb, DDR3).

Pentru datele și fișierele personale, avem la dispoziție un Hard Disk, cu tip de stocare HDD, cu capacitatea de 1Tb.

Se bucură de cameră Web (VGA), de cititor de carduri (SD), de microfon, de DVD RW și de difuzoare stereo optimizate de către tehnologia SonicMaster.

Ar mai fii de spus, că dispune de Bluetooth, de Wireless și de Rețea, plus de un port HDMI, de un port VGA, de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0 și de o ieșire audio.

În concluzie, notebook-ul Asus X555LB-XX025D reprezintă modelul ideal pentru divertisment cât și pentru activități de productivitate, făcând față ambelor situații într-un mod ireproșabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • Placă video dedicată GeForce
  • 4Gb memorie RAM
  • 1TB memorie de stocare
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.