Laptop Asus X555LA-XX1160D

Un laptop practic și atractiv, proiectat în mod special pentru activitățile de divertisment și multitasking este și noul model de la Asus.

Notebook-ul Asus X555LA-XX1160D face parte din seria X, o serie recentă, ce pune la dispoziție o gamă variată de laptop-uri practice pentru toți utilizatorii. Modelul de față este unul accesibil, ce vine dotat cu un display HD, cu o memorie RAM de 4Gb și cu un Hard Disk de 500Gb. Configurația tehnică îl face capabil să răspundă rapid și corect oricăror comenzi, oferind o funcționalitate extraordinar de bună.

Un astfel de notebook se achiziționează la numai 1.899lei (vezi preț actualizat), un cost de achiziție foarte bun, luând în considerare capacitățile de care dă dovadă.

Aspectul acestuia este unul portabil, modern și bine definit. Materialul carcasei este din plastic calitativ și durabil în timp. Construcția laptop-ului măsoară numai 382 x 25.8 x 256 mm și cântărește doar 2.3Kg, fiind mai subțire cu 5% față de seria precedent.

Imagini cu Asus X555LA-XX1160D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus, se prezintă cu un display LCD LED, de 15.6inch. Este un ecran Glare, adică lucios, ce asigură reproducerea conținutului într-un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pix.

La interior, găsim ascuns un procesor i3 Intel Core, model 5005U, ce are o frecvență de tact de 2.0GHz. În completarea configurației tehnice prezintă o placă video Intel HD Graphics 5500, de tip integrată și o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Stocarea datelor și a fișierelor se va realiza pe Hard Disk-ul de 500Gb, de HDD, cu viteză de rotație de 5400 rotații pe minut.

Capitolul multimedia este compus dintr-o unitate scriere/citire DVD RW, dintr-o cameră Web VGA, dintr-un cititor de carduri SD și dintr-o linie audio, compusă din difuzoare stereo integrate, îmbunătățite calitativ de tehnologia SonicMaster.

Porturile de conectivitate de care dispune modelul de față, ar fi: VGA, USB 3.0 x 2, USB 2.0, o ieșire audio, HDMI. Iar ca și conectivitate se laudă cu Bluetooth, LAN (RJ-45) și Wireless.

Acestea fiind prezentate, Asus X555LA-XX1160D este un laptop de calitate, prectic și performant ce se achiziționează la un preț competitiv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • Placă video Intel HD Graphics 5500, integrată
  • 500Gb memorie de stocare
  • 4Gb memorie RAM
  • Ecran de 15.6inch
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.