Laptop Asus X554LA-XX372D

Cauți să îți achzitionezi un laptop accesibil, cu specificații decente, astfel încât să fie capabil să asigure o funcționalitate rapidă și fluidă a aplicațiilor office și multimedia, însă până acum niciun model nu ți-a atras atenția.

Cu siguranță noul laptop Asus X554LA-XX372D te va cucerii cu aspectul său modern, cu specificațiile sale smart, dar și cu prețul competitiv de achiziție. Se laudă cu un procesor i3, cu 4Gb memorie RAM, cu 500Gb memorie de stocare și cu multe alte caracteristici.

Poți achiziționa un astfel de model din stocul de produse a celor de la eMag, la prețul de numai 1.649lei (Vezi preț actualizat), un cost extrem de convenabil pentru un astfel de laptop de calitate.

Se bucură cu o portabilitate ridicată, datorită greutății sale de numai 2.2Kg și a construcției de dimensiuni reduse, de doar 382 x 25.8 x 256 mm. Este construit dintr-un material din plastic, de culoare neagră, foarte rezistent și calitativ.

Imagini cu Asus X554LA-XX372D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul este un LCD LED de tip Glare, ce are o diagonală de 15.6inch. Asigură o calitate bună a conținutului, fiind reprodus într-un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pix.

La interior găsim un procesor i3, model 4030U, ce are o frecvență de tact de 1.9GHz. Alături de acesta se află o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată și o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Pentru a stoca diverse date și fișiere, pune la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD.

Este un laptop fără unitate optică, însă dispune de cititor de carduri, de cameră Web și de microfon integrat. Se laudă cu o linie audio destul de puternică și de calitativă, stereo, ce vine îmbunătățită de tehnologia avansată SonicMaster.

Ca și porturi de conectivitate, dispune de VGA, de USB 2.0, de USB 3.0 x 2, de o ieșire audio și de HDMI. Iar cât despre comunicații, beneficiază de Wireless, Bluetooth și LAN (RJ-45).

Acestea fiind spuse, dacă ai nevoie de un laptop ieftin, cu o configurație decentă și cu o portabilitate ridicată, Asus X554LA-XX372D se pare a fi printre cele mai avantajoase laptop-uri de pe piață.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
  • Ecran de 15.6inch
  • 4Gb RAM
  • 500GB memorie de stocare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.