Laptop Asus X553MA-XX898B

Cei de la Asus confirmă faptul că nu întotdeauna un laptop bun înseamnă și un cost de achiziție ridicat. De accea, pentru review-ul de astăzi am ales un model accesibil, ca și preț, ce se laudă cu un nivel de performanțe destul de bun.

Asus X553MA-XX898B este un laptop atractiv, ce oferă o experiență de utilizare excepțională. Surprinde prin configurația să hardware, dar și prin calitatea video cât și prin cea audio, astfel încât să se descurce excelent la toate capitolele.

Prețul de achiziție este surprinzător de mic în oferta eMag, de numai 1.299lei (Vezi preț actualizat), un cost extrem de convenabil, vis-a-vis de calitățile acestuia.

Ei bine, nici la capitolul design nu stă mai rău, ba din contră, se pare a fi un model extrem de portabil, lucru confirmat chiar de trăsăturile sale slim de numai 280 x 25.3 x 252 mm și de greutatea acestuia de doar 2.2Kg. Carcasa este de culoare neagră, construită dintr-un plastic de calitate înaltă, fiind finisată și definită perfect.

Imagini cu Asus X553MA-XX898B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, oferă o calitate video destul de bună, astfel vine dotat cu un LCD LED de tip Glare, de 15.6inch, ce asigură un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Dispune de un procesor Intel Celeron Dual Core, ce are o frecvență de tact de 2.1GHz (Turbo Boost-2.4GHz), alături de care găsim o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată.

Pune la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, extensibilă până la 8Gb, de tip DDR3 și o capacitate de stocare de 500GB, de tip HDD.

În ciuda prețului său mic de achiziție, vine cu un nivel multimedia extrem de bogat, astfel dispune de: cameră Web, de microfon, de DVD Rw, de cititor de carduri și de un mini sistem audio stereo incorporat, îmbunătățit de tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea este alcătuită dintr-un port USB 3.0, dintr-un port USB 2.0, dintr-o ieșire audio, dintr-un port HDMI, dintr-un port VGA, din Bluetooth, din Wireless și din Rețea (LAN-port RJ-45).

În final, dacă îți dorești un laptop bun, de calitate și super accesibil, modelul Asus X553MA-XX898B reprezintă varianta cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie flash
  • Placa video integrata Intel HD Graphics
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.