Laptop Asus X550CC-XX086D

Un laptop performant cu caracteristici de ultimă generație necesită un preț pe măsură. De această dată cei de la Asus au doborât acest mit și au conceput un laptop cu numeroase caracteristici de ultimă generație la un preț uimitor de mic.

Realizat pentru rularea a mai multor aplicații simultan și pentru divertisment, Asus X550CC-XX086D este un notebook pe placul oricui. Acest gadget prezintă un design extrem de definit ce va atrage toate privirile cu profilul său mult mai subțire decât la celelalte serii anterioare, dotat cu un touchpad cu control intuitiv multi-point.

Prețul acestui laptop Asus la data de 24.07.2014 este de 1.899 Lei, destul de bun pot spune, dar dacă vă grăbiți îl puteți achiziționa la prețul din oferta de azi.

Imagini cu Asus X550CC-XX086D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față vine dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.8Ghz, o memorie DDR3 de 4Gb și un Hard Disk de tip SATA de 500Gb destul de ok, pentru a vă salva documentația, filmele, muzica, jocurile, etc. .

Pentru vizualizarea filmelor dvs. preferate , acesta vă are la dispozite o placă video dedicate NVIDIA din seria GeForce cu o capacitate de 2048 MB ce vă va oferi o claritate uimitoare și o experiență unică.

Calitatea sunetului vă este susținută de cele două difuzoare integrate stereo, ajutată de tehnologia audio SonicMaster.

Dacă luăm în considerare că acest gadget este unul portabil, puteți opta pentru o Geantă Laptop Asus 

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Camera Web HD
  • SonicMaster
  • Display Glare
Contra:   –

Concluzie :

Dacムsunteți în căutarea unui laptop de ultimă generație la un preț accesibil, Asus X550CC-XX086D este tot ce vă doriți, satisfăcându-vă toate capriciile  .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.