Laptop Asus X200MA-BING-KX379B

Dacă te pregătești pentru noul an școlar și vrei să îți achiziționezi un laptop cu o configurație destul de bună, cu un aspect pe măsură și la un preț de ofertă, laptop-ul Asus X200MA este perfect pentru orice student sau elev.

 Laptop Asus X200MA-BING-KX379B prezintă un aspect elegant, realizat din materiale de foarte bună calitate ce oferă o portabilitate ușoară, având dimensiuni slim și o greutate de doar 1.2 Kg, astfel să îl poți luă cu tine oriunde și oricând, fără nici o grijă.

Acum ceva timp prețul acestui laptop Asus era de 1.099lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Asus X200MA-BING-KX379B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Modelul de față poate fi folosit oriunde și oricând, grație display-ului Anti-Glare (Anti-Reflexie), ce nu transformă ecranul în oglindă, atunci când laptopul este utilizat în lumină, oferind aceeași calitate și claritate a imaginilor și în interior dar și în exterior. Ecranul de tip LCD LED, prezintă o diagonală de 11.6inch, cu o rezoluție HD de 1366x768p.

În spatele acestui design uimitor, se află în umbră un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2830, realizat din 2 nuclee, ce este tactat la o frecvență de 2GHz. Împreună cu placa video integrată Intel HD Graphics, vei beneficia de performanțe office și multimedia extrem de bune.

De acum, poți păstra toate fotografiile, muzica, filmele preferate și altele, direct pe device-ul tău, deoarece ai la dispoziție un Hard Disk generos de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm. Iar pentru sistemul de operare, în cazul de față Microsoft Windows 8.1 și pentru alte aplicații pe care vei dori să le instalezi, vei beneficia de o memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, tactată la o frecvență de 1GHz. În cazul epuizării acestei memorii RAM, poți face un upgrade de până la 4Gb de memorie.

Calitatea sunetului se datoraza celor două difuzoare integrate și tehnologiei Sonic Master de la ASUS, ce oferă un sunet atent reglat, puternic, fin și nedistorsionat.

Dar dacă vrei să iei parte la o experiență audio superioară, poți opta pentru un difuzor audio portabil, ce îl poți conecta prin Wi-Fi la Pc.

Nici pe partea de multimedia nu se lasă mai prejos, și vine conceput cu un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA și o ieșire audio. Iar pentru a dispune de cele mai bune conexiuni ai la dispoziție următoarele comunicații: Rețea, Bluetooth 4.0 și Wireless.

După cum spuneam că acest model de laptop Asus este unul portabil, poți achiziționa o geantă pentru laptop, astfel transportul va fi mult mai ușor și mai sigur.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual 
  • Intel HD Graphics
  • SonicMaster
  • Anti-Glare
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web Hd
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.