Laptop Asus UX32LN

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Asus UX32LN este un model de laptop business, ce se remarcă printr-o calitate ridicată alături de un nivel superior de performanță. Surprinde plăcut printr-un design portabil dar și durabil, fiind un device ideal pentru orice tip de lucru, asta datorită tehnologiilor și configurației de care se bucură.

Un astfel de laptop se comercializează la prețul de aproximativ 4.900lei (Vezi preț actualizat), un preț bun și corect pot spune, luând în considerare gradul ridicat de performanță îmbinat cu un aspect ultra modern și portabil.

Aspectul premium se bucură de cele mai calitative materiale, venind construit din aluminiu și plastic, astfel oferă eleganță și durabilitate. Exteriorul este disponibil pe o nuanță de argintiu, o culoare elegantă ce va întoarce oricând priviri. Vine proiectat cu dimensiuni slim, de 326 x 18.3 x 223 mm, trăsături ce îl fac extrem de portabil.

Un lucru foarte interesant, ce poate reprezenta și un altu al acestui laptop Asus, ar fi tastatura iluminată și touchpad-ul generos, un lucru foarte benefic ce duce la o utilizare mult mai rapidă, dar și corectă a device-ului.

Ultrabook-ul de față se poate găsi și în oferta magainelor online Flanco și Altex.

Imagini cu Asus UX32LN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Conținuturile foto sau video de orice fel, se vor reproduce pe ecranul de 13.30inch, la o calitate excepțională, mulțumită formatului Full HD cu rezoluția de 1980 x 1080p.

La nivel de configurație, vine echipat cu un procesor foarte puternic, model Intel Core i7, ce rulează la 2GHz. Însă cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, puterea generată se va dezvolta până la 3.1GHz, doar atunci când sistemul va simții această nevoie. Astfel, în felul acesta vei beneficia de un multitasking foarte rapid și fluid.

În completare, dispune de o capacitate de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR3 și de o placă video dedicată de la nVidia, model GeForce 840M. Tot aici, regăsim și o capacitate de stocare destul de darnică, respectiv de 256Gb, de tip SSD.

Ca și sistem de operare utilizează Windows 8, deja instalat, și se face remarcat prin funcțiile de securitate a datelor, ce cuprind sistemele Security Bios, Intel Anti-theft și Lojack.

La capitolul multimedia, dispozitivul de față beneficiază de o cameră Web HD, de cititor de carduri și de un sistem audio îmbunătățit de tehnologia avansată Sonic Master.

Cât despre conectivitate dispune de un port HDMI, de trei porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port mini-Display, Wireless 802.11 a/b/g/n/ac și Bluetooth.

În concluzie, Asus UX32LN este un ultrabook extrem de performant și portabil, ce oferă un nivel superior de productivitate.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i7
  • 8Gb DDR3 memorie RAM
  • Placa video dedicata GeForce 840M
  • Web HD
  • 256 GB SSD capacitatea de stocare
  • Sistem de operare Windows 8
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.