Laptop Asus N550JK-DS556D

Astăzi am ales să vă prezentăm unul dintre cele mai tari laptop-uri de pe piață, la ora actuală, un device premium, ce pune la dispoziție foarte multe funcții.

Asus N550JK-DS556D este un laptop puternic, atractiv și calitativ, ce oferă un nivel de funcționalitate ireproșabil. Este un dispozitiv capabil să facă față oricărei activitați la care este supus, oferind rezultate excelente. Un astfel de model este ideal în orice situație, fie că îl dorești pentru jocuri, fie că îl vrei pentru activități multimedia, se va descurca perfect oricând și oriunde.

Cât despre preț, nu pot spune că este atât de accesibil ca și modelele anterioare, însă potrivit configurației și calității de care dă dovadă, prețul este justificat, respectiv cel de 4.659lei (vezi pret actualizat).

Este realizat pe deplin din aluminiu, astfel va avea o durabilitate îndelungată. Culoarea exteriorului este cea a aluminiului, adică gri, o culoare modernă și elegantă. Modelul de față dispune de o portabilitate incredibilă, asta mulțumită greutății sale de numai 2.7Kg și a construcției slim ce măsoară în jur de 383 x 27.7 x 255 mm.

Același laptop se poate regăsi și în stocul de oferte al celor de la Altex.

Imagini cu Asus N550JK-DS556D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă un LCD LED de 15.6inch, de tip lucios, adică Glare. Este un ecran excelent, ce asigură un format 4K (UHD), la o rezoluție de 3840 x 2160pixeli.

Configurația tehnică este alcătuită dintr-un procesor i7, model 4710HQ, rulat la o frecvență de 2.5GHz, însă urcă până la 3.5GHz, datorită tehnologiei Turbo Boost. În completare, vine o placă video dedicată nVidia, din seria GeForce, model GTX 850M și o capacitate de memorie RAM de 8Gb, extensibilă până la 16Gb, DDR3.

Ca și memorie de stocare a datelor și a fișierelor pune la dispoziție o capacitate de 240Gb, de tip SSD.

La nivel multimedia, dispune de unitate scriere/citire Blu-Ray, de cititor de carduri (MMX, SDXC și SD), de microfon, de cameră Web HD și de difuzoare stereo cu Subwoofer, de tip Bang & Olufsen ICEpower, îmbunătățite de SonicMaster.

Conectivitatea include un port Mini DisplayPort, un port HDMI, 3 x USB 3.0, o ieșire audio, Bluetooth, Rețea (port RJ-45) și Wireless.

În concluzie, dacă vrei performanță, accesibilitate și modernitate, modelul Asus N550JK-DS556D este un laptop mai mult decât ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • Placă video Intel HD Graphics 4600, dedicată
  • 240Gb,SSD memorie de stocare
  • 4Gb memorie RAM, DDR3
  • Ecran de 15.6inch
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.