Laptop Asus F550JX-DM020D

Dacă vrei un laptop cu inteligent, competent să asigure un nivel superior de performanță, la un preț destul de avantajos, noul model Asus este exact cea ce ai nevoie.

Asus F550JX-DM020D este un laptop de generație nouă, ce pune la dispoziție o configurație tehnică excepțională și un design pe măsura acestora. Se laudă cu un aspect portabil, astfel îl poți lua în călătoriile tale, fără a îi simți vreo clipă prezența. Este un laptop ideal pentru a fi utilizat în activitățile cotidiene, gen aplicații multimedia și internet, dar și la jocuri.

Prețul de cumpărare în magazinul online eMag este de 3.599lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de avantajos pot spune, pentru un astfel de laptop modern și foarte bine echipat.

Așa cum v-am spus, este un device extrem de portabil și atrăgător. Portabilitatea excelentă se datorează greutății sale de numai 2.45Kg și a dimensiunilor reduse de doar 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D)mm. Este un laptop construit din plastic de calitate superioară, având un exterior de culoare neagră, în combinație cu argintiu.

Imagini cu Asus F550JX-DM020D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Astfel, vine dotat cu un display excelent, de 15.6inch, de tip LCD LED. Este un ecran foarte bun, ce redă conținuturi la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, în format Full HD.

La interior, găsim o configurație tehnică excepțională, compusă dintr-un procesor i7, rulat la o frecvență de 2.6GHz (Turbo Boost 3.6GHz) și dintr-o placă video Ge Force. Este o placă video dedicată, model GTX 950M, ce are procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4600.

Tot la interior, întâlnim și un HDD de 1Tb, capabil să stocheze date și fișiere într-un număr destul de generos și o capacitate de 8Gb de memorie RAM.

Se bucură de o ramură multimedia foarte bine echipată, astfel dispune de DVD RW, de cititor de carduri SD, de un microfon integrat și de o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia audio SonicMaster.

Conectivitatea la internet se realizează cu ajutorul Wireless-ului integrat ori al Rețelei (LAN). Vis-a-vis de conectivitate putem remarca cele 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI și Bluetooth 4.0.

În concluzie, laptop-ul Asus F550JX-DM020D reprezintă modelul ideal atunci când vrei un nivel ridicat de performanțe, o portabilitate excelentă și un preț de achiziție destul de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i7
  • Placa video dedicata Intel HD Graphics 4600
  • 8Gb RAM
  • 1TB HDD
  • Sistem de operare Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.