Laptop Acer E5-571-31A9

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cauți să îți achiziționezi un laptop cu un nivel decent de performanțe, cu un aspect modern, astfel încât să facă față activităților tale cotidiene, gen aplicațiilor multimedia și internet? În cazul acesta, modelul Acer E5-571-31A9 reprezintă alegerea ideală, fiind comercializat la un preț foarte atractiv.

Țin să specific că acest model Acer reprezintă varianta cea mai accesibilă și bine echipată din gama să, în prisma raportului preț-performanță. Un astfel de laptop poate fi achiziționat la prețul de numai 1.599lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru un astfel de device de calitate înaltă.

Cât despre aspect, laptop-ul de față se bucură de finisaje moderne și elegante, fiind construit din materiale de calitate foarte bună. Este un model portabil, ce are o greutate de numai 2.5Kg, fiind construit din plastic, și măsoară doar 381 x 25.4 – 30.4 x 256.5 (W x H x D)mm. Exteriorul este pe culoarea gri, prezintă un touchpad generos, ce include un suport pentru gesturi multi-touch și o tastatură numerică.

Același laptop Acer se poate procura și din gama de produse a magazinului online Altex.

Imagini Acer E5-571-31A9 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul de 15.6inch, de tip Acer Comfy View oferă culori fidele și unghiuri excelente de vizionare. Are la bază tehnologia LCD LED, reproducând conținutul într-un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pix.

Capitolul performanță cuprinde un procesor Intel Core i3, model 4005U, format din 2 nuclee. Acest procesor este tactat la o frecvență de 1.7GHz, având la bază arhitectura Haswell și un Cache de 3072KB. Se mai bucură și de o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 4400, având chipset-ul video tot de la Intel.

Alături de acest procesor puternic se regăsește o un HDD de 500Gb și o capacitate de 4Gb de memorie RAM. Această memorie RAM, de tip DDR3 este de tip extensibilă, ce poate ajunge până la 16Gb.

Cât despre multimedia, beneficiază de un microfon inclus, de o cameră Web HD și de un cititor de carduri SD. Iar la nivel de conectivitate, dispune de VGA, de USB 3.0, de USB 2.0 (2), de o ieșire audio, de HDMI, de Bluetooth, Wi-Fi și Rețea (Rj-45).

Cu acest model de laptop, te vei bucura de o activitate mai îndelungată, fără a fi alimentat la o priză de curent, asta datorită faptului că vine echipat cu un acumulator de tip Li-Ion, format din 6 celule, ce asigură o utilizare de până la 7h.

În concluzie, dacă îți dorești un laptop de calitate, cu un nivel bun de performanțe și cu un aspect atrăgător, Acer E5-571-31A9 este modelul ideal, ce se regăsește la un preț foarte accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Procesor grafic Intel HD Graphics 4400
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • HDD de 500Gb
  • 4Gb memorie RAM
  • Microsoft Windows 8.1
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.