Laptop Acer Aspire R3-131T-P52V

Vrei un notebook inteligent, pe care să îl utilizezi și pe post de tabletă, asta datorită construcției sale ce permite ecranului o rotire cu până 360°, atunci noul gadget de la Asus, din gama Aspire ți se va potrivi mănușă.

Acer Aspire R3-131T-P52V este un laptop inteligent, ce dispune de display multi touch-screen, de procesor Quad Core, de 4Gb RAM și de 500Gb memorie de stocare. Este un model convertibil și flexibil în toate situațiile, astfel ți se poate alătura în fiecare călătorie de a ta, mulțumită construcției portabile.

Ca și preț de achiziție, nu este un model scump, ba din contră, vis-a-vis de calitățile de care dă dovadă, prețul de doar 2.049lei (vezi preț actualizat) este unu foarte avantajos.

Vorbim despre un model convertibil, aspectuos, ce prezintă o construcție modernă și elegantă. Cântărește în jur de 1.5Kg și măsoară numai 298 x 20.9 x 211 mm, fiind realizat pe deplin dintr-un plastic de calitate înaltă.

Imagini cu Acer Aspire R3-131T-P52V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La echiparea acestuia, a fost ales un LCD LED de 11.6inch, cu Touchscreen. Este un display inteligent, de tip Glare și Multi-Touch Screen, ce garantează un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pix.

La interior, găsim o configurație hardware destul de bună, alcătuită dintr-un procesor Quad Core, tactat la 1.6GHz (2.4 Turbo Boost), dintr-o placă video Intel HD Graphics, de tip integrată și dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Stocarea fișierelor personale și a datelor, va fi efectuată pe Hard Disk-ul cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD.

Nu dispune de unitate optică, însă prezintă o cameră Web cu rezoluție HD, un microfon integrat, un cititor de carduri SD și două difuzoare stereo.

Este echipat cu Bluetooth, cu Wireless integrat și cu port RJ-45 pentru LAN, plus cu USB 2.0, cu USB 3.0, cu HDMI și cu o ieșire audio.

În concluzie, Acer Aspire R3-131T-P52V este un notebook ieftin, dotat numeroase caracteristici și specificații, astfel încât să te poți bucura de o funcționalitate ireproșabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad Core
  • Ecran de 11.6inch Multi-touch Screen
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.