Laptop Acer Aspire R3-131T-C766

Dacă vrei un laptop flexibil în toate activitățile la care îl supui, atractiv și accesbil, cu siguranță noul dispozitiv de la Acer Aspire, din seria R3, este cel pe care îl cauți.

Acer Aspire R3-131T-C766 este un laptop ce aparține noii generații, și când spun asta mă refer și la performanțe dar și la design. Avem deaface cu un notebook compact, de tip convertibil, astfel datorită balamalelor sale cu dublu cuplu, ce oferă posibilitatea ecranului de a se roti până la 360°. Pe lângă asta, dispune de un display cu Multi-touch Screen, de 4Gb RAM și 500Gb memorie de stocare.

Prețul de comercializare al unui astfel de notebook Acer, este de numai 1.899lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos și accesibil, luând în seamă caracteristicile revoluționare ale acestuia.

Este un model extrem de portabil și ușor de transportat, asta datorându-se greutății sale de numai 1.58Kg și a dimensiunilor compacte de 298 x 20.9 x 211 mm. Are o carcasă din plastic, un material de calitate superioară, de culoare albă. Dispune de modul convertibil și de TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Imagini cu Acer Aspire R3-131T-C766 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se laudă cu un LCD LED cu Multi-touch Screen, de 11.6inch. Este un ecran Glare ce asigură un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli, al conținutului afișat.

La interiorul device-ului, găsim un procesor Quad Core Intel Celeron, cu o frecvență de 1.6GHz (2.0GHz Turbo Boost). Tot la interior, dăm de o capacitate de 4Gb de memorie RAM și de o placă video Intel HD Graphics, de tip integrată.

Pentru a stoca date și alte fișiere dorite, aveam la dispoziție un Hard Disk de 500Gb, cu tip de stocare HDD.

Trebuie să menționăm faptul că nu dispune de unitate scriere/citire, însă se bucură de cititor de carduri SD, de o cameră Web HD, de microfon integrat și de două ieșiri audio stereo.

Vine cu un port USB 2.0, cu unul USB 3.0, cu o ieșire audio și cu un port HDMI. Mai dispune de Bluetooth, de Wireless și de port Rj-45, pentru conexiunea la Rețea, prin fir.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire R3-131T-C766 este un notebook ideal, datorită faptului că se bucură de o portabilitate ridicată, de o flexibilitate extraordinară și de un preț cât se poate de accesibil în raport cu calitatea oferită.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesot Intel Celeron Quad Core
  • Ecran de 11.6inch
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.