Laptop Acer Aspire R3-131T-C1KX

Nu ești hotărât ce să îți achiziționezi mai repede, un laptop sau o tabletă, asta datorită faptului că ambele îți sunt la fel de necesare în activitățile tale cotidiene? În cazul acesta, ideal ar fi să îți achiziționezi un laptop convertibil, ce se poate transforma și în tabletă.

Așadar, Acer Aspire R3-131T-C1KX este un laptop de acest fel, ce pune de la dispoziție un super display multi-touch screen, ce se poate roti complet, cu până la 360°, asta grație balamalelor cu dublu cuplu. Este un notebook atractiv, cu 2Gb memorie RAM, cu 32Gb memorie de stocare, cu procesor Quad Core și cu o placă video integrată, Intel.

Un astfel de model convertibil se comercializează la 1.649lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos și accesibil, ținând cont că se poate folosi și pe post de tabletă.

Se prezintă cu o carcasă din plastic, un material super calitativ și rezistent în timp. Carcasa este de culoare albă, dispune de tastatură internațională și de touch pad cu suport pentru gesturi multi-touch. Cântărește numai 1.58Kg și măsoară doar 298 x 20.9 x 211 mm, astfel este un model extrem de portabil.

Imagini Acer Aspire R3-131T-C1KX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, dispune de un LCD LED cu touchscreen, cu diagonala de 11.6inch. Este un display HD, cu o rezoluție de 1366 x 768p, ce dispune de funcția Glare și de funcția Multi-touch Screen.

La interior, întâlnim o configurație tehnică compusă dintr-un procesor Intel Celeron Quad Core, cu o frecvență de tact de 1.6GHz ( 2.0 GHz Turbo Boost), dintr-o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics și dintr-o capacitate de memorie RAM de 2Gb.

Celelalte date și fișiere se pot stoca pe Hard Disk-ul de 32Gb din dotare, de tip eMMC.

Este un model fără unitate optică, ce se bucură de Web HD, de microfon integrat, de cititor de carduri SD și de difuzoare audio stereo.

Cât despre porturi, se laudă cu USB 2.0, cu USB 3.0, cu HDMI și cu o ieșire audio. Iar despre comunicații, ar fii de specificat că dispune de Bluetooth 4.0, de port RJ-45 pentru LAN și de Wireless integrat 802.11.ac.

În concluzie, dacă vrei un laptop convertibil, pe care să îl utilizezi și pe post de tabletă, noul model Acer Aspire R3-131T-C1KX este exact ceea ce cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad Core
  • Display Multi-Touch Screen
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.