Laptop Acer Aspire ES1-411-P7B1

Acer Aspire ES1-411-P7B1 este un laptop ideal, portabil și atrăgător, un model ce se adresează celor ce vor un laptop pentru muncă dar și pentru distracție. Vine echipat cu o configurație tehnică excelentă, astfel încât îl face capabil să fie întotdeauna pregătit pentru lucru și pentru divertisment.

Mulțumită caracteristicilor sale, cu siguranță vei fi mulțumit de calitatea video cât și de cea audio oferită. În prisma raportului dintre calitate și performanță, modelul de față rezultă a fi o variantă excelentă și extrem de accesibilă. Așadar, prețul la care se achiziționează un astfel de laptop este de numai 1.199lei (Vezi preț actualizat).

Se laudă cu o construcție rezistentă și atractivă, ce prezintă un exterior negru. Aspectul modern este realizat din finisaje și elemente bine definite, fiind construit dintr-un plastic de calitate superioară. Cântărește doar 1.9Kg și măsoară numai 345.4 x 25.4 x 249 mm.

Imagini cu Acer Aspire ES1-411-P7B1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop din seria Aspire ES vine dotat cu ecran LCD TFT HD, cu diagonala de 14inch. Este un display cu iluminare de fundal LED, fiind un model Acer CineCrystal, ce reproduce conținut la o rezoluție de 1366 x 768p într-un format HD.

Configurația hardware vine alcătuită dintr-un procesor Intel Pentium Quad Core, de 1.2GHz (2.6GHz Turbo Boost), dintr-o placă video integrată, Intel HD Graphics și dintr-o capacitate de 2Gb memorie RAM.

Datele și fișierele într-un număr destul de mare, pot fi stocate în capacitate de memorie de 500Gb, cu tip de stocare HDD.

Este un model de laptop ce nu beneficiază de unitate citire/scriere, însă dispune de : un microfon integrat, de o cameră Web Acer Crystal Eye, de cititor de carduri de tip SD și de un sistem audio inclus, îmbunătățit cu tehnologia High Definition Audio.

Se laudă cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieșire audio, cu Bluetooth și cu conexiunile la rețea prin Wireless și LAN (RJ-45).

Așadar, dacă vrei un laptop decent, ieftin și portabil, modelul Acer Aspire ES1-411-P7B1 reprezintă alegerea ideală, făcută cu cap.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad-Core
  • Placă video Intel HD Graphics
  • Ecran de 14inch
  • 2Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.