KYATO-12ION – sistem de aer condiţionat cu 12.000 BTU/h, eficient şi accesibil

KYATO-12ION reprezintă una dintre cele mai avantajoase variante de aparate de aer condiţionat, asta vis-a-vis de raportul favorabil dintre calitate şi preţ. Analizând aparatul, acesta se dovedeşte a fi un produs de climatizare eficient, capabil să asigure rezultate uimitoare, cu o eficienţă energetică maximă.

Este ideal spaţiilor extinse, cu dimensiuni cuprinse între 15mp şi 35mp, graţie capacităţii de răcire de 12.000 BTU/h şi de încălzire de 11.000 BTU/h. Are 4 trepte de ventilare, poate fi controlat din telecomandă, afişajul este tip ascuns, fiind astfel echipat cu sistem de filtrare anti-praf şi antimucegai.

Acest model KYATO-12ION se poate achiziţiona din stocul ce aparate de climatizare al celor de la eMag, cu doar 1.699 de lei (vezi preţ actualizat). Este de specificat faptul că acest preţ include şi kit-ul de instalare al sistemului.

Propune un aspect plăcut, cu finisaje moderne şi elegante, totul fiind de culoare albă. Pe partea de detalii tehnice, ar fi de spus că unitatea interioară măsoară 799 x 183 x 280mm şi cântăreşte 10kg, iar cea exterioară măsoară 761 x 256 x 551mm şi cântăreşte 31kg.

Acelaşi model avantajos îl reasim şi în magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu KYATO-12ION :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia pe Inverter are rolul de a atinge performanţe în climatizare rapide, însă cu un consum energetic redus. Acest lucru este posibil datorită optimizării compresorului, ce poate funcţiona gradual. Eficientă obţinută este cu până la 30 – 40% vis-a-vis de compresoarele clasice.
Nu doar că asigura performanţe superioare, ci şi o funcţionare extrem de silenţioasă. Astfel, zgomotul produs la interior este de maxim 40db (33db, 36db, 40db), iar cel produs la exterior de maxim 48db.
Acest sistem KYATO este încadrat în clasa de eficientă enegetica A+ la încălzire, unde consumul energetic este de 980W şi în clasa A++ la răcire, unde consumul enegetic este de 1030W.

Pune la dispoziţie o listă numeroasă de moduri şi funcţii, precum: Ventilare, Dezgheţare automată, Încălzire, Dezumidificare, Auto Restart, Jet Turbo, Timer, Sleep/Night, Auto, Sleep/Night, precum şi Autodiagnoză şi Autoprotecţie.

În ceea ce îl privesc filtrele, modelul de faţă utilizează unele dintre cele mai avansate sisteme, capabile să purifice eficient aerul de la interior, totul datorându-se sistemului cu ioni negativi.

Dezumidificarea este o funcţie specială, considerată bonus pe lângă cele de bază cum ar fi încălzire, ventilare şi răcireă. Aceasta are rolul de a funcţiona independent, fiind ideală în orice perioadă a anului.

Auto Restart şi Timer-ul sunt două funcţii interesante, ce aduc un plus de autonomie aparatului.

Mulţumită acestora, sistemul poate funcţiona în intervale de timp setate, şi mai mult decât atât îşi poate relua activitatea în cazul penelor de curent.

Sleep/Night garantează un mod de noapte imperturbabil, cu o eficienţă energetică superioară.

Autodiagnoză şi Autoprotecţia sunt două funcţii extrem de utile, ce ajută la detectarea prematură a modului de funcţionare anormal, semnalând astfel cauzele sub forma unor coduri de eroare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, KYATO-12ION reprezintă un sistem de climatizare avansat, un aparat de AC eficient şi modern, capabil să garanteze cele mai eficiente rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • LED
  • Kit instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.