KÜGERR A 100 – hotă decorativă încorporabilă din inox de tip telescopică

KÜGERR A 100 este o hotă decorativă încorporabilă puternică şi modernă, cu capacitatea de a asigura o putere de absorbţie ridicată. Reprezintă o hotă telescopică din inox ce se potriveşte excelent oricarui decor de bucătărie.

Aşadar, avem de-a face cu un produs din clasa A+ de eficienţă energetică, echipat cu un singur motor de 120W putere. Se laudă cu filtre de grăsime din aluminiu, cu dublă lampă de iluminare, cu 5 trepte de viteză, precum şi cu butoane şi display digital.

Acest model recent KÜGERR A 100 este deja comercializat online de către eMag cu preţul de ofertă de 1.080 de lei (vezi preţ actualizat).

Nouă hotă telescopică încorporabilă deţine o construcţie modernă integral din inox complet inoxidabil. Are o greutate de aproximativ 12kg, măsoară standard 600 x 325 x 170 (IxLxA) mm, diametrul burlanului fiind de 120 mm.

Imagini cu KÜGERR A 100:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere energetic, acest model nemţesc reuşeşte să impresioneze cu o eficienţă redusă, dat fiind faptul că aparţine clasei A+. Aşadar, consumul anual de energie electrică înregistrat este de doar 101.2kW.

Această nouă variantă de la KÜGERR se dovedeşte a fi una dintre cele mai silenţioase şi puternice modele din lume.

Astfel, nivelul de zgomot minim înregistrat este de 3dB, iar cel maxim de 62dB. Ei bine, este de reţinut faptul că zgomotul variază în funcţie de treapta de vitează aleasă. Ca şi moduri profund de silenţioase ar fi cele 3 din 5 (1, 2, 3).

Se laudă cu o putere de absorbţie mare, capacitatea minimă fiind de 150m3/h, iar cea maximă de 624m3/h.

Lamapa de iluminare din dotare este unde de tip dublă, fiind alcătuită din două becuri de câte 20W fiecare.

Este de mentioant faptul că deţine funcţia de avertizare pentru curăţare filtru, de funcţia de programare automată a opririi şi de sistemul de blocare pentru praf şi impurităţi D-Block.

Cât despre filtrele de grăsime, beneficiază de două casete din aluminiu de tip lavabile ce se pot spăla şi în maşina de spălat vase. Opţional se pot folosi şi filtre cu carbon.

Concluzie:

În concluzie, KÜGERR A 100 reprezintă una dintre cele mai puternice, silenţioase şi economice hote încorporabile ale momentului. Este un model decorativ telescopic din inox, cu capacitatea de a obţine cele mai bune rezultate la absorbţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Filtre din aluminiu (Carbon-optional)
  • A+
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.