Krups XP562030 – espressor manual de cafea, compact şi modern

Krups XP562030 este un nou espressor de cafea manual, ce beneficiază de numeroase funcţii şi tehnologii de generaţie recentă, astfel încât să realizeze cele mai bune cafele, espresso, cappuccino sau caffe latte, într-un mod extrem de rapid.

Produsul de faţă, se laudă cu o presiune de abur de 15 bari, cu sistemul avansat Thermoblock, cu plită pentru menţinearea căldurii şi cu o lista numeroase de sisteme smart.

În privinţa costului de achiziţionare, este un model foarte convenabil şi avantajos, astfel este pus în vânzare de către eMag cu preţul de 807 lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbind, dispune de rezervor detaşabil de apă, pentru o igienizare rapidă şi uşoară, de cablu de alimentare cu lungimea de 1m, având construcţia realizată din inox în combinaţie cu plastic, de culoare neagră.

Acelaşi aparat de cafea manual se regăseşte şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Krups XP562030 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre funcţiile şi programele acestui espressor de cafea manual, ar fii de specificat faptul că deţine funcţia avansată pentru cappuccino, dispune de sistem de reducere a calcarului, de sistem de spumare a laptelui, de funcţie de setare a temperaturii şi de funcţia de oprire automată.

Tamping Sistem este o funcţie avansată de compactare sistematică, ce extrage din cafea tot ce este mai bun, oferind un espresso aromat şi rafinat.

Sistemul Thermoblock asigură o preîncălzire rapidă, o reducere semnificativă a calcarului, o reglare mult mai eficientă a temperaturii şi o presiune ideală, pentru a extrage tot ce este mai bun din cafea.

În concluzie, Krups XP562030 este un espressor manual de cafea, ce prepară cele mai gustoase, aromate şi delicioase băuturi calde pe bază de cafea, într-un mod rapid pentru tine şi pentru familia ta.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi cu Pad-uri de cafea
  • Sistem Thermoblock
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.