Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini-Me KP120531 – espressor automat cu performanţe înalte în prepararea cafelei

Dacă se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, atunci fiecare dimineaţă ar trebui începută cu o cafea delicioasă şi savuroasă, preparată rapid şi corect. Pentru asta este necesar un aparat de cafea inteligent, cu performanţe superioare în prepararea cafelelor, precum cel despre care o să discutăm astăzi.

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini-Me KP120531 este un aparat de cafea automat, cu o putere de 1500W, conceput pentru a prepara într-un mod rapid şi eficient o gamă largă de băuturi calde, pe bază de cafea şi nu numai.

Are o presiune de abur de 15 bari, o capacitate pentru o singură ceaşcă, un rezervor de apă cu capacitatea de 0.8l, alimentarea acestuia realizându-se prin capsule.

În ciudă funcţiilor şi specificaţiilor acestuia, preţul de achiziţie este pe departe unul favorabil vis-a-vis de alte modele de acest fel. Aşadar, magazinul online eMag îl comercializează la preţul excelent de 369 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de un design aparte, cu trăsături şi elemente distinse, fiind de culoare roşie. Construcţia sa modernă şi ergonomică, îi permite o depozitare uşoară, fără a ocupa foarte mult din spaţiu. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 3.3Kg şi măsoară standard 21.0 x 28.0 x 41.0(L x A x I) cm.

Acelaşi espressor de cafea Krups din gama Nescafe Dolce Gusto se poate achiziţiona şi din magazinul online Flanco, cât şi Altex.

Imagini cu Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini-Me KP120531 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sistemul de preparare al cafelelor este pe cât se poate de simplu, astfel încât trebuie doar umplut rezervorul cu apă şi introdus o capsulă în compartimentul special, după care te vei bucura de o ceaşcă de cafea delicioasă, exact pe gustul tău.

Se laudă cu o serie de sisteme şi de funcţii interesante, precum sistemul play&select, sistemul Thermoblock ce încălzeşte apă, cele 7 indicatoare ale nivelului de apă, selectorul de băutură caldă sau rece, funcţia de auto-oprire după 5 minute de pauză, suportul ajustabil de ceşti şi suportul cu magneţi pentru introducerea/scoaterea uşoară a capsulelor.

Funcţia de deconectare, respectiv de auto-oprire după 5 minute de pauză, asigură un mod ridicat de economisire a energiei.

Sistemul Dolce Gusto garantează o crema fină, un gust intens şi o aromă bogată, cu ajutorul presiunii ridicate ce scoate din cafea tot ce este mai bun.

Play&Select este un sistem avansat ce setează nivelul apei în funcţie de fiecare băutură în parte.

Aparatul de faţă este capabil să prepare o serie numeroasă de băuturi savuroase, precum Espresso, Espresso Ristretto, Espresso Intenso, Caffe Lungo, Latte Macchiato, Chococino, Cappuccino, Ice Cappuccino, Cortado, Caffe Lungo Decaf şi Nesquick.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini-Me KP120531 este un espressor de cafea automat, accesibil şi modern, cu performanţe mai mult decât superioare în prepararea cafelelor.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate şi uşurinţă în modul de preparare
  • Atractiv
  • Simplu de curăţat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.