Krups Latt’Espress EA8298 – espressor automat, modern şi inteligent, cu râşniţă de cafea incorporată

Krups Latt’Espress EA8298 este un produs excelent în orice bucătărie, de acasă sau la de serviciu, datorită faptului că prepară cele mai aromate, savuroase şi proaspete băuturi calde pe bază de cafea, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Vorbim despre un espressor automat de cafea, cu o putere de 1450W, ce deţine rezervor de apă de 1.7l, container de cafea de 250g, recipient pentru lapte de 600ml, având o presiune a aburului de 15 bari.

Ca şi cost vorbind, este un espressor avantajos, ce se găseşte în oferta celor de la eMag la preţul de 2.649 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asectului, se laudă cu un design extrem de plăcut, modern şi elegant, potrivit oricărei bucătării distinse. Ca şi trăsături ale aparatului, ar fi că măsoară 27.5 x 37.0 x 31.0(W x D x H) cm şi că are o greutate de numai 8.4Kg.

Acelaşi aparat automat de cafea îl întâlnim şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Krups Latt’Espress EA8298 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea acestui model se face doar cu cafea boabe, având în dotare râşniţă de cafea. Pe lângă faptul că prepară cele mai bune cafele, espresso, sau cappuccino, realizează şi apă fierbinte pentru ceaiuri sau alte băuturi calde dorite.

În privinţa funcţiilor, ar fii de spus că deţine funcţia de personalizare a băuturii, funcţia de reglare al nivelului de cafea, funcţia de măcinare fină a cafelei, funcţia de ajustare automată a cantităţii de cafea şi comenzile intuitive, graţie display-ului cu touchscrean din dotare.

În concluzie, Krups Latt’Espress EA8298 reprezintă cea mai bună alegere, atunci când cauţi să îţi achiziţionezi un espressor de cafea automat modern, datorită faptului că prepară rapid cele mai bune băuturi calde, având la bază 6 reţete excelente (espresso, espresso scurt, cafea, cafea lungă, cappuccino şi apă fierbinte).

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Râşniţă de cafea
  • Capacitate rezervor apă 1.7l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.