Krups KP2205 – espressor de cafea accesibil, modern şi performant

După cum se spune, ziua bună se începe de dimineaţă, iar dimineţile trebuiesc începute cu o cafea bună, aromată şi proaspătă. Desigur, unii dintre noi preferă cafea preparată la ibric, însă poate o parte din aceştia nu au încercat cafea preparată de noile espressoare Krups. Cafeaua realizată de aceste espressoare inteligente, oferă un plus de savoare şi prospeţime, pe lângă faptul că se obţine mult mai rapid decât cea la ibric. Ei bine, astăzi o să îţi prezint un espressor revoluţionar Krups, accesibil şi eficient.

Krups KP2205 reprezintă o soluţie avantajoasă în situaţia în care eşti în căutarea unui espressor de cafea, datorită performanţelor ridicate în prepararea cafelelor. Totodată, reprezintă un aparat excelent datorită preţului avantajos de achiziţie şi a construcţiei de dimensiuni reduse, ce asigura o depozitare uşoară, fără a ocupă foarte mult din spaţiul bucătăriei.

Este o varianta de 1500W putere, de tip manual, ce prepară rapid şi eficient cele mai bune cafele, espresso, latte macchiato, chacochino, cappuccino şi caffe lungo. Are rezervorul de apă cu capacitatea de 1.3l, presiunea aburului este de 15 bari, iar capacitatea este pentru o singură ceaşcă. Afişajul elegant de tip LED, oferă detalii despre funcţiile aparatului.
În privinţa preţului, pot spune că reprezintă o varianta accesibilă, comercializată online de către eMag la preţul de oferta de 377 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul espressorului, observăm o construcţie ultra modernă, cu finisaje şi detalii impresionante, pe un fond de culoare neagră. Reprezintă un model compact, ce nu cântăreşte mai mult de 4kg, măsurând standard 36.4 x 23.8 x 35.4(W x D x H) cm.

Acelaşi espressor modern îl întâlnim şi în magazinele online Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu Krups KP2205 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranţă, prin acest aparat de cafea observăm evoluţia clară a espressoarelor, datorită tehnologiilor avansate, ce au optimizat aşezarea componentelor, astfel încât să obţină un design compact şi modern.

Alimentarea espressorului se poate face doar cu capsule speciale. Sunt capsule inteligente, capabile să regleze presiunea automat, astfel încât să obţină o băutură ideală. Sunt sigilate individual, astfel încât să păstreze prospeţimea şi aroma cafelei. În privinţa utilizării acestora, ar fi de spus că aparatul deţine un suport magnetic pentru capsule, ce garantează o maximă siguranţă.

Vine echipat cu funcţia inteligentă pentru cappuccino, funcţie avansată ce asigură prepararea unui cappuccino ca la carte, într-un mod eficient şi pe cât se poate de rapid.

Funcţia de oprire automată, este ideală atunci când aparatul nu mai este utilizat mai mult de 5 minute, astfel intră în modul de economie al energiei.

Dispune de rezervor de apă şi de tăviţă de picături detaşabile, ce ajută la igienizarea aparatului. Tăviţa pentru picături, deţine 3 nivele reglabile pe înălţime, în funcţie de dimensiunile cestilor.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Krups KP2205 este un espressor de cafea manual, accesibil şi modern, capabil să prepare rapid şi uşor o gamă variată de băuturi calde bazate pe cafea.

Concluzie :

Pro:
  • Uşurinţă şi rapiditate în modul de preparare
  • Modern
  • Practic
  • Uşor de curăţat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.