Krups K2 XP521030

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Krups K2 XP521030 este un espressor ideal oriunde, fie acasă fie la serviciu, un aparat destinat în mod special iubitorilor de cafea. Tuturor ne place să ne începem diminețile cu o cafea bună, aromată și gustoasă, preparată simplu și extrem de rapid. Așadar, un astfel de espressor se descurcă excelent, asigurând savoarea unei cafele bune dimineață.

Este un produs electrocasnic ce dispune de o putere de 1400W, având o capacitate de două cești și o presiune de 15 bari. Alimentarea acestuia se face cu cafea deja măcinată, prin compartimentul special, cu capacitatea de 14gr.

Prezentând design-ul acestui aparat, putem spune că se evidențiază prin trăsături moderne, având un aspect plăcut, pe un fond complet negru cu detalii metalice. Este un espressor de dimensiuni reduse, ceea ce reprezintă un lucru excelent, datorită faptului că nu va ocupa foarte mult spațiu în bucătărie.

Acestea fiind spune, noul aparat de la Krups reprezintă alegerea ideală, în cazul în care ești în căutarea unui espressor performant și calitativ, regăsindu-se la un preț super bun, de doar 559lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Espressor Krups K2 XP521030 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

După cum am mai spus, capacitatea acestui espressor este de două cești de cafea, ce se vor obține doar în câteva momente. Se va umple compartimentul special cu cafea, astfel încât în final să te bucuri de o cafea exact așa cum îți dorești.

Prețul mic al acestui espressor, resimte lipsa râșniței încorporate, însă dacă se dorește în mod special o cafea măcinată pe loc, se poate apela la o râșniță de cafea separată, ce se achiziționează la un preț foarte bun.

Se bucură de funcția inteligentă de auto-curățare, de sistemul excelent pentru prepararea unui Cappucino delicios și dispozitivul special pentru spumare.

Krups K2 XP521030 este un espressor ușor de curățat și de întreținut, astfel nu va mai fi nevoie de alte filtre de cafea. Surprinde-ți-vă prietenii cu o cafea aromată, preparată într-un mod rapid și eficient.

În concluzie, espressorul Krups K2 XP521030 este aparatul electrocasnic ideal, performant și calitativ, ce prepară cele mai gustoase băuturi calde, într-un mod extrem de rapid.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Espressor
  • Capacitate cești: 2
  • Alimentare: Cafea măcinată
  • Putere: 1400W
  • Presiune: 15bar
  • Sistem Cappuccino
  • Dispozitiv de spumare
  • Funcție auto-curățare
  • Capacitate compartiment cafea: 14g
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.