Krups Espresseria EA8165 – espressor de cafea automat, ultra modern, cu râşniţă incorporată

Krups Espresseria EA8165 este un tip de espressor de cafea automat , capabil să garanteze cele mai delicioase espresso sau cafele, într-un mod pe cât se poate de rapid.

Avem de-a face cu un aparat de cafea cu râşniţă incorporată, ce are o putere de 1450W, un rezervor de apă de 1.7l, compartiment pentru cafea de 260g, o presiune abur de 15 bari şi un display LCD, poziţionat în partea superioară a aparatului.

Cât despre cost, magazinul online eMag comercializează un astfel de aparat automat cu preţul de 2.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asepectului, se remarcă printr-un design modern, atrăgător, de culoare roşie în combinaţie cu negru. Construcţia espressorului nu măsoară mai mult de 330 x 365 x 245(W x D x H) mm, astfel nici nu îi vei simţi prezenţa prin bucătărie.

Imagini cu Krups Espresseria EA8165 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea espressorului de faţă se va face cu cafea boabe, beneficiind de râşniţă incorporată, toate băuturile vor fii proaspete şi aromate. Modelul de faţă este capabil să pregătească simultan 2 ceşti de cafea.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, se laudă cu sistemul de autocurăţare, cu funcţia de setare a cantităţii de cafea, cu funcţia de setare a gradului de măcinare al cafelei, cu sistemul anticalcar, cu dispozitiv de spumare şi cu sistemul avansat ThermoBlock.

Acest sistem ThermoBlock, asigură temperatura optimă a băuturilor, de la prima ceaşcă, până la ultima ceaşcă de cafea.

Mulţumită interfeţei intuitive extrem de uşor de utilizat, nu vei mai pierde timp să prepari băutura dorită, datorită funcţiei de memorare a două reţete alese de tine.

În concluzie, Krups Espresseria EA8165 este un espressor automat de cafea, extrem de eficient şi de ideal în orice bucătărie modernă, capabil să garanteze cele mai bune băuturi calde pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Putere 1450W
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Capacitate 2 ceşti
  • Capacitate rezervor apă 1.7l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.