Krups Espresseria Automatic EA816B – espressor automat modern şi performant, cu râşniţă metalică

Krups Espresseria Automatic EA816B este un espressor de cafea de tip automat, un aparat modern şi performant, ce reuşeşte să prepare într-un mod rapid cele mai gustoase şi aromate cafele. Este perfect atât acasă, cât şi la serviciu, prezenţa acestuia nefiind simţită, graţie dimensiunilor sale minimaliste

Reprezintă o variantă de 1450W putere, de tip automată, ce deţine rezervor de apă detaşabil de 1.7l, compartiment pentru cafea de 260g, precum şi rezervor pentru lapte. Are o presiune a aburului de 15 bari, în partea frontală fiind dotat cu un modern ecran LCD.

Acest model Espresseria Automatic EA816B este deja furnizat de către cei de la eMag, cu preţul de achiziţie avantajos de 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa nivelului estetic, prezintă un design ultra modern de culoare gri, realizat în mare parte din plastic de calitate foarte bună. Tehnic vorbind, dimensiunile standard ale acestuia sunt de 24.5cm în lăţime, de 33cm în adâncime şi de 36.5.cm în înălţime.

Imagini cu Krups Espresseria Automatic EA816B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se alimentează doar cu cafea boabe, având o capacitate pentru o singură ceaşcă. Datorită râşniţei metalice de calitate foarte bună, cafeaua va fi râşnită exact aşa cum trebuie, astfel încât să îşi păstreze aroma intactă pentru a prepara cele mai bune Ristretto, Cappuccino sau Espresso.

Aşa cum am spus, în partea frontală deţine panoul de control. Este compus dintr-un display LCD, ce informează în legătură cu temperatura apei, cu gradul de râşnire al cafelei, precum şi cu cantitatea de espresso, cappuccino sau Ristretto. Sub ecran, sunt proiectate butoanele de control, foarte comode şi simple la utilizare.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de sistemul de decalcifiere şi de funcţia de setare a gradului de măcinare.

În partea din dreapta espressorului, întâlnim rezervorul de laptop detaşabil. Acesta vine confecţionat din inox, fiind capabil să asigure o depozitare optimă laptelui.

Modelul de faţă este capabil să pregătească espresso, cappuccino, cafea lungă (220ml) şi Ristretto (20ml).

Râşniţa metalică din dotare are o capacitate de până la 260g. Aceasta pune la dispoziţie funcţia de selectare a gradului de măcinare, în 3 trepte.

În stânga aparatului este prevăzut recipientul de colectare a zaţului de cafea. Este un compartiment detaşabil, ce poate fi curăţat cu uşurinţă sub jetul de apă, precum şi tava de colectare a picăturilor.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Krups Espresseria Automatic EA816B este un espressor automat de cafea, performant şi modern, capabil să obţină cele mai savuroase şi aromate băuturi pe bază de cafea.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • 15 bari
  • Automat
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.