Krups Espresseria Automatic EA8108 – este un espressor da calitate superioară, ideal oriunde, acasă sau la serviciu

Krups Espresseria Automatic EA8108 este un espressor de cafea automat, extrem de eficient oriunde, fie la serviciu, fie acasă, capabil să garanteze cele mai gustoase băuturi calde, precum cafea, espresso, Cappuccino sau Caffe Latte.

Discutăm despre un produs electrocasnic ideal pentru oricare dintre noi, un aparat cu o capacitate pentru două ceşti, ce are rezervorul de apă de 1.6l, compartimentul pentru cafea de 500g şi o presiune de 15 bari.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, pot spune că preţul este pe măsura performanţelor, astfel un asemenea model se comercializează cu 1.830 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, aparatul măsoară 36.5L x 26.0W x 32.0H (mm), prezintă o construcţie metalică, iar exteriorul este de culoare negra.

Acelaşi espressor de cafea Krups se regăseşte şi în ofertele magazinului Altex.

Imagini cu Krups Espresseria Automatic EA8108 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat clasic, extrem de uşor de utilizat, datorită comenzilor intuitive. Alimentarea aparatului se va face cu cafea boabe, având râşniţă de cafea incorporată, astfel vei savura o cafea proaspătă şi delicioasă.

Ca funcţii şi sisteme, beneficiază de sistemul anticalcar, de sistemul de decalcifiere, de funcţia avansată de autocurăţare, de funcţia de pornit/oprit programabilă, de funcţia pentru Cappuccino, de filtru Claris, de duză pentru abur şi de setarea gradului de măcinare.

Brand-ul Krups garantează calitatea înaltă şi gustul intens al cafelei, mulţumită sistemelor avansate de care da dovadă. În centrul sistemului thermoblock stă poziţionat un cap de infuzare, astfel în felul acesta pierderile de căldură vor fii prevenite.

Acestea fiind spuse, Krups Espresseria Automatic EA8108 este un un aparat automat, ce garantează cea mai savuroasă băutură caldă de zi cu zi, fiind ideal pentru oricare dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Capacitate 2 ceşti
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Presiune 15 bari
  • Capacitate rezervor 1.6l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.