Krups EA8442 – aparat automat de cafea, modern şi performant, cu râşniţă integrată

Espressorul de cafea Krups EA8442 este un model automat, atractiv şi modern, capabil să prepare cele mai delicioase Cappuccino, Espresso, Cafele şi Caffe Latte într-un timp foarte scurt.

Avem de-a face cu un aparat electrocasnic pentru bucătărie, ce beneficiază de un LCD modern, de un rezervor de apă de 1.7l, de un compartiment pentru cafea boabe de 250g, de râşniţă de cafea incorporată şi de o presiune a aburului de 15 bari.

Vis-a-vis de costul de achiziţionare, magazinul online eMag comercializează modelul de faţă cu preţul de 2.649 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, constat un design distins, ce conferă o eleganţă excelentă. Este un model de culoare neagră, asepctuos, ce prezintă finisaje şi elemente perfect definite.

Imagini cu Krups EA8442 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul espressor se laudă cu râşniţă de cafea din inox, astfel alimentarea aparatului se va face cu cafea boabe, beneficiind întotdeauna de o cafea proaspătă, aromată şi delicioasă.

Deţine dispozitiv pentru spumare, dispunând de funcţia de autocurăţare şi de funcţia pentru Cappuccino. Această super funcţie Cappuccino, de clasă înaltă, creează o spumă densă şi netedă din lapte. Tava Latte beneficiază de două nivele pe înălţime, pentru a utiliza pahare de dimensiuni diferite.

Se bucură de un display color senzitiv de tip LCD, de înaltă tehnologie, ce permite personalizarea băuturilor preferate.

Acestea fiind spuse, Krups EA8442 este un espressor de cafea automat, ce prepară băuturi calde pe bază de cafea, proaspete şi aromată, într-un timp foarte scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Râşniţă de cafea
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.