Krups EA8105 – un espressor de cafea de calitate, ce prepară simultan două cafele

Krups EA8105 este un espressor de tip automat, capabil să pregătească rapid două ceşti de cafea simultan, din cafea proaspăt măcinată, pentru tine şi prietenii tăi.

Este un aparat cu o putere de 1450W, de tip automat, ce prepară Cappuccino, Espresso, Cafea sau alte derivate, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de eficient. Are o presiune a aburului de 15 bari, rezervorul de apă are o capacitate de 1.6l, capacitatea containerului de cafea are un volum de 275gr, se bucură de afişaj LED, de râşniţă de cafea şi de termostat reglabil.

Preţul de achiziţionare este neaşteptat de avantajos, vis-a-vis de specificaţiile aparatului, astfel cei de la eMag comercializează espressorul de faţă cu preţul de promoţie de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, este un aparat de cafea modern de culoare albă şi de dimensiuni reduse, respectiv măsoară numai 38.1 x 28.7 x 48.3(W x D x H) cm şi cântăreşte în jur de 7.1Kg

Acelaşi espressor Krups îl regăsim şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Krups EA8105 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de o capacitate pentru două ceşti, alimentarea acestuia realizându-se cu cafea boabe, având în dotare râşniţă de cafea. Astfel, în permanenţă te vei bucură de o cafea proaspătă, aromată şi delicioasă.

Din punct de vedere al igienizării aparatului, dispune de recipient detaşabil al resturilor de cafea, de tavă detaşabilă pentru picături şi de dispozitiv de spumare al laptelui detaşabil, astfel aparatul se va curăţa extrem de uşor şi de rapid.

În privinţa funcţiilor, se bucură de sistem anticalcar, de sistem de autocurăţare, de sistem Thermoblock, de funcţia de decalcifiere, de setarea de auto-oprire, de setare duritate apă, de funcţia de clătire şi de filtru Claris.

La achiziţionarea unui astfel de espressor automat performant, veţi primi cadou două pachete de cafea boabe Jacobs Mild şi Jacobs Dark, de 500gr.

În concluzie, espressorul de cafea Krups EA8105 este un aparat de tip automat, ce prepară simultan două cafele savuroase şi delicoase, pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Capacitate pentru 2 ceşti
  • Capacitate rezervor apă 1.6l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.