Krups EA 8050 – espressor de cafea automat, cu râşniţă şi cu ecran LCD

Krups EA 8050 aparţine unei game înalte de espressoare de cafea automate, datorită faptului că beneficiază de cele mai noi şi revoluţionare tehnologii avansate, ce îmbunătăţesc modul de preparare al cafelei. Lucrul acesta se reflectă şi asupra preţului de achiziţie, însă fiecare bănuţ în parte este justificat prin calităţile aparatului.

Este ideal oriunde, fie acasă, fie la serviciu, fiind capabil să prepare cele mai savuroase Cappuccino, Espresso, Cafea, Caffe Latte, precum şi apă fierbinte pentru ceaiuri.

Are o putere de 1.450W, este de tip automat, presiunea aburului fiind de 15 bari. Este prevăzut cu rezervor de apă de 1.8l, cu rezervor de lapte, dar şi cu compartiment transparent pentru cafea, cu capacitatea de 275g. În partea frontală este prevăzut cu un ecran LCD modern, ce informează în legătură cu funcţiile şi etapele modului de preparare al cafelei.

Acest model EA 8050 este disponibil în magazinul de specialitate eMag, la costul de achiziţie de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Legat de aspect, după cum observăm se bucură de o construcţie ultra modernă, cu finisaje şi elemente din plastic şi inox. Este de culoare neagră în combinaţie cu argintiu, cântăreşte 9.2kg şi măsoară standard 245 x 365 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi aparat automat de cafea se întâlneşte şi în ofertele celor de la Elefant, Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Krups EA 8050 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un prim avantaj al acestui espressor de cafea ar fi acela că este prevăzut cu râşniţă de cafea încorporată. Este una de calitate foarte bună, de formă unui con, realizată integral din metal. Aceasta este capabilă să obţină o cafea măcinată foarte bine, cu o aromă puternică şi intensă. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea boabe.

Capacitatea espressorului este pentru două ceşti, lucru ce permite prepararea a două băuturi deodată.

Ca şi funcţii, acest model Krups este echipat cu sistem pentru apă fierbinte (pentru ceaiuri), cu funcţie programabilă Pornire/Oprire, cu funcţia de autocurăţare, cu funcţia de Cappuccino, cu funcţia de setare a temperaturii, cu funcţia de setare a cantităţii de cafea, precum şi cu funcţia de setare a gradului de măcinare.

Sistemul ThermoBloc Compact (CTS) este conceput din inox, capabil să obţină o cafea fierbinte, chiar şi de la prima băutură preparată.

Acest model oferă posibilitatea de a îţi prepara cafeaua exact după gustul tău. Astfel, poţi seta temperatura, cantitatea de apă, precum şi tăria cafelei, ca în final să obţi o cafea delicioasă.

Beneficiază de un filtru avansat, ce reuşeşte să regleze ph-ul neutru al cantităţii de apă. Datorită acestuia, aparatul este capabil să cureţe şi să elimine orice fel de impurităţi.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Krups EA 8050 este un espressor de cafea automat, cu râşniţă încorporată, evidenţiat prin performanţe superioare în prepararea cafelelor.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.