Krups EA 8010 – espressor automat, inteligent şi modern, cu râşniţă de cafea metalică

Krups EA 8010 este un espressor automat cu râşniţă conică de cafea, modern şi inteligent, ce prepară instantaneu cele mai bune espresso, cafele, cappuccino sau caffe latte, pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Vorbim despre un model automat, cu o putere de 1450W, ce are o presiune de abur de 15 bari, fiind dotat cu un compartiment pentru cafea de 275g, cu un rezervor de apă de 1.8l, cu plită pentru menţinere căldură, cu display LED şi cu râşniţă de cafea metalică.

În privinţa costului de achiziţie, este un produs avantajos, ce îl găsim în oferta celor de la eMag la preţul de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, este un espressor plăcut, de culoare negru/argintiu, ce are o greutate de numai 6.6Kg, măsurând 245 x 365 x 330(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea automat îl întâlnim şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Krups EA 8010 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de funcţii speciale şi programe, beneficiază de funcţia pentru cel mai reuşit cappuccino, de dispozitiv pentru spumare, de funcţia de autocurăţare, de funcţia de Pornit/Oprit programabilă, de setarea pentru temperatură, de setarea cantităţii de cafea şi de setarea gradului de măcinare.

Este de specificat faptul că alimentarea aparatului se face cu cafea boabe, fiind capabil să pregătească două băuturi proaspete calde deodată.

Un alt sistem avansat de care se bucură este şi sistemul Thermobloc Compact (CTS), un sistem de încălzire din inox pentru o cafea fierbinte, de la prima ceaşcă.

Acestea fiind spuse, Krups EA 8010 este un espressor de cafea automat avansat, ce deţine râşniţă de cafea, capabil să prepare cele mai proaspete şi aromate băuturi calde pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Putere 1450W
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.