Krups Calvi XP3440 – espressor de cafea manual, cu un design compact şi distins

Krups Calvi XP3440 este un model recent de espressor de cafea manual, capabil să prepare cele mai bune espresso şi cappuccino, într-un timp foarte scurt, pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Vorbim despre un model compact, ce are o putere de 1460W, o presiune de abur de 15bari, fiind dotat cu un rezervor de apă detaşabil de 1.1l.

În privinţa costului de achiziţie, surprinde cu un preţ extrem de avantajos, astfel cei de la eMag comercializează espressorul de faţă cu numai 599 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un exterior modern, de culoare negru – argintiu, extrem de atrăgător şi de plăcut. Aparatul de faţă are o greutate de numai 5Kg şi măsoară 28.6 x 14.3 x 30.8(W x D x H) cm.

Acelaşi espressor de cafea de la Krups îl întâlnim şi în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini cu Krups Calvi XP3440 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul espressor Krups Calvi acceptă alimentare cu cafea măcinată şi cu pad-uri de cafea, fiind capabil să pregătească simultan două ceşti de cafea.

Din punct de vedere al funcţiilor şi programelor speciale, beneficiază de funcţia avansată pentru Cappuccino, de dispozitiv pentru spumare, de setare pentru temperatura, de funcţia de oprire automată şi de sistemul ThermoBlock.

Acestea fiind spuse, Krups Calvi XP3440 este un espressor de cafea manual, de generaţie recentă, performant şi modern, capabil să prepare cele mai gustoase şi aromate băuturi calde pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi cu Pad-uri de cafea
  • Putere 1460W
  • Capacitate rezervor apă 1.1l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.