Krups Calvi XP3410 – espressor de cafea manual, de 1460W putere

Krups Calvi XP3410 reprezintă un espressor de cafea nemţesc, ideal oriunde, fie acasă, fie la serviciu. Prezintă un aspect interesant, de dimensiuni compacte, ce îl face să ocupe foarte puţin din spaţiu, aducând în acelaşi timp un aer elegant şi modern.

Discutăm despre o variantă de 1460W putere, cu o presiune de 15 bari. Poate fi alimentat doar cu cafea măcinată, având o capacitate pentru o singură ceaşcă. Rezervorul de apă este detaşabil şi transparent, cu capacitatea de 1l.

Acest model Calvi XP3410 poate fi achiziţionat deja din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de numai 409 lei (vezi preţ actualizat).

Estetic privind, deţine o construcţie interesantă de culoare negru-argintiu, ce prezintă finisaje şi elemente distinse. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 5kg şi măsoară standard 280 x 130 x 285 (L x A x I) mm.

Imagini cu Krups Calvi XP3410:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, noul espressor de cafea aparţine brand-ului nemţesc Krups, companie alăturată societăţii franceze Groupe SEB. Aceştia au reuşit să demonstreze încă odată cât de capabili sunt în realizarea espressoarelor de cafea, aparatul de faţă fiind un exemplu foarte bun.

În ciuda preţului de achiziţie apreciabil, apratul de cafea de faţă este capabil să prepare cele mai savuroase şi gustoase cafele şi espresso. Cu siguranţă produsul de faţă oferă gustul autentic şi aroma intensă a băuturilor pe bază de cafea, graţie sistemelor revoluţionare pe care le deţine.

Dat fiind faptul că este un model de tip automat, garantează o utilizare pe cât se poate de simplă şi de rapidă. Astfel, trebuie doar alimentat recipientul de apă şi cel de cafea, după care acţionat butonul din panoul de comandă.

După mai bine de 5 minute de neutilizare, aparatul intră automat în modul de stand-by, pentru a evita supraîncălzirile.

Ar mai fi de specificat că deţine sistemul Thermoblock Compact, funcţia de setare electronică a temperaturii, precum şi opţiunea de setare a cantităţii de cafea.

Thermoblock Compact reprezintă un sistem inteligent, cu rolul de a garanta temperatura optimă de realizare a celei mai savuroase şi aromate cafele.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Krups Calvi XP3410 reprezintă un aparat de cafea de tip manual, evidenţiat atât prin aspect, cât şi prin rezultate rapide, armoate şi savuroase.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1460W putere
  • Modern
  • 15 bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.