Karbonn A19 – Smartphone Dual SIM

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Karbonn este o nouă companie de telecomunicații, o companie Indiană ce se face remarcată prin producerea de tablete cât și de telefoane mobile smart, la prețuri foarte accesibile, pentru toate buzunarele.

În continuare, am ales să prezentăm un model low cost, cu configurare Dual Sim, ce utilizează sistemul de operare Android 4.4 . Karbonn A19 este un telefon mobil lansat în 2014, în luna februarie, dotat cu funcții smart și cu specificații atractive, oferind divertisment utilizatorilor de smartphone.

Este un device destul de ok, ce se vinde la prețul de numai 299lei (Vezi preț actualizat), un preț neașteptat de mic pentru un asemenea telefon smart, elegant, calitativ și modern.

Aspectul acestui A19 este unul extrem de atrăgător, ce se aseamănă destul de mult cu cel de la Galaxy S3. Este un telefon plăcut, modern și ușor de manevrat, asta grație dimensiunilor sale reduse de numai 72.3 x 146 x 9.2 mm și a greutății de doar 116 grame.

Acest telefon mobil smart Karbonn se regăsește și în promoția magazinului online Flanco.

Imagini cu Karbonn A19 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Cât despre afișaj, putem spune că vine echipat cu un ecran TFT, cu diagonala de 5inch, având o rezoluție de 854 x 480pixeli. Culorile și luminozitatea sunt destul de ok, însă unghiurile de vizualizare cam lasă de dorit.

Are la bază un procesor Dual Core, ce rulează la 1.3GHz, o capacitate de memorie RAM de numai 512Mb și o capacitate de memorie internă de 4Gb, ce poate fi extinsă până la 32Gb, cu ajutorul unui card MicroSD.

Noul smartphone Karbonn se bucură de două camere foto și video destul de bune, așadar pe față se regăsește camera secundară de numai 0.3Mp, alături de care îi stă și senzorul de proximitate, iar pe spate se găsește camera principală de 8Mp, cu Blitz integrat.

Autonomia acumulatorului de tip Li-Ion, de 1600mAh, va asigura o durată de până la 6 ore de convorbire și de până la 250 de ore de stand-by.

În concluzie, Karbonn A19 este ideal utilizatorilor de telefoane smart ceva mai ieftine, însă cu funcții atractive și cu un aspect modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Procesor Dual Core de 1.3GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Ecran TFT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.