iXelium Whirlpool AKZM 8920GK – cuptor încorporabil ultra-performant, cu 15 funcţii

iXelium Whirlpool AKZM 8920GK este un cuptor electric încorporabil recomandat celor care sunt cu adevart pasionaţi de arta gătitului. Spun asta datorită faptului că deţine o serie numeroasă de funcţii şi sisteme inteligente, ce îmbunătăţesc semnificativ modul de gătire.

Cu un astfel de aparat electrocasnic de bucătărie poţi prepara cu uşurinţă până şi cele mai complexe reţete. Are o capacitate generoasă de 73l, control electronic, Timer, Ventilator, plus alte 15 funcţii importante. Este clasificat în clasa energetică A-30%, beneficiind de un display LCD generos, modern şi elegant.

Desigur, după cum era şi de aşteptat, acest model AKZM 8920GK este comercializat la un cost pe măsura performanţelor. Astfel, este disponibil online la eMag la preţul de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, este un cuptor modern din inox, ce poartă finisaje şi detalii impresionante. Se integrează excelent în orice stil de bucătărie, aducând totodată un plus de rafinament şi de eleganţă locului. Cântăreşte în jur de 46kg, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm, lungimea cordonului de alimentare măsurând 1.8m. Uşa cuptorului este confecţionată dintr-o sticlă termorezistentă de culoare neagră. Este de remarcat faptul că beneficiază de tehnologia Soft Close, sistem ce amortizează închiderea uşii.

Acelaşi cuptor încorporabil poate fi achiziţionat online şi din magazinul Flanco.

Imagini cu iXelium Whirlpool AKZM 8920GK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că acest model iXelium de la Whirlpool se încadrează în clasa de eficienţă energetică A-30%, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.91kW/h.

După cum spuneam, se laudă cu o multitudine de funcţii importante, ce îmbunătăţesc drastic fiecare proces de gătit. Printre cele 15 se anumera funcţia de încălzire rapidă, funcţia de autocurăţare, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de decongelare, treaptă pentru Pizza, funcţia Turbo Grill, funcţia de Dospire, funcţia Maxi Cooking, funcţia de Încălzire convenţională, funcţia Grill, funcţia Timer şamd.

În plus beneficiază de iluminare interioară, de sistemul de uşă rece, de Tehnologia Al 6-lea Simţ, de funcţia StarClean, precum şi de Turboventilator cu gătire pe două nivele.

Datorită faptului că deţine finisaje din iXelium, noul cuptor va face faţă cu brio zgârieturilor, îngălbenirii, amprentelor sau posibilelor deteriorări cauzate de temperaturii. Acesta reprezintă un material conceput pe baza nanotehnologiei, un material de calitate superioară.

Panoul de comandă este situat în partea frontală a cuptorului, fiind alcătuit dintr-un generos afişaj LCD. În privinţa controlului, comandă este de tip touch.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, iXelium Whirlpool AKZM 8920GK reprezintă un cuptor electric încorporabil din inox, un aparat ultra modern şi ultra performant de generaţie nouă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sticlă neagră + Inox
  • LCD
  • 15 funcții
  • Modern
Contra:
  • Clasa A-30%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.