Iperespresso Francis-Francis Y3 – espressor de cafea semi-automat cu design compact şi modern

Iperespresso Francis-Francis Y3 este un nou espressor de cafea semi-automat cu capacitatea de a prepara cele mai delicioase şi aromate cafele în cel mai scurt timp posibil. Reprezintă un aparat compact şi modern potrivit oricărui stil de bucătărie.

Avem de-a face cu o variantă de 1000W putere, ce integrează o pompă de presiune generoasă de 19 bari. Deţine un rezervor de apă detaşabil cu capacitatea de 1 litru.

Acest model recent Francis-Francis Y3 este deja prezent în magazinul de specialitate eMag la preţul de 853 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, prezintă o construcţie compactă interesantă cu detalii şi finisaje ultra-moderne. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 5.8kg şi măsoară standard 100 x 310 x 265 (W x D x H) mm. Vine dotat cu un cablu de alimentare cu lungimea de 1 metru.

Mulţumită rezervorului de apă şi tăviţei de picături detaşabile, igienizarea aparatului este una pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Imagini cu Iperespresso Francis-Francis Y3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că avem de-a face cu un espressor de cafea de calitate foarte bună, doar printr-o singură atingere prepară instant cel mai aromat şi delicios espresso. Simplitatea în utilizare se datorează celor două butoane de comandă, unul pentru espresso lung şi unul pentru scurt.

La capitolul caracteristici, ar fi de menţionat următoarele: bloc termic din oţel inoxidabil, opţiunea de oprire automată, 2 nivele de volum programabile, sistem rapid de încărcare a capsulei, container pentru capsule uzate (pentru 8 capsule), comenzi prin atingere, 2 poziţii pentru ceaşcă şi setare a cantităţii de cafea.

Acest model Iperespresso acceptă să fie alimentat doar cu capsule de cafea illy (Iperespresso). Astfel, reprezintă un sistem inovator cu mod rapid de încărcare a capsulei. Este de menţionat că deţine o funcţie dedicată pentru evacuarea automată a capsulelor folosite, fiind prevăzut cu un container special cu capacitatea pentru 8 bucăţi.

Funcţia de oprire automată este ideală datorită faptului că aduce un plus de eficienţă energetică, oprind funcţionarea aparatului după 15 minute de neutilizare.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Iperespresso Francis-Francis Y3 reprezintă un espressor de cafea semi-automat cu un aspect plăcut şi compact potrivit perfect atât acasă, cât şi la serviciu.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1000W putere
  • 19 bari
  • Semi-automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.