Indesit Innex XWA 71051 W EU – maşină de spălat rufe din clasa A+, econimică şi avantajoasă

Indesit Innex XWA 71051 W EU este una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe automate de pe piaţă, un model performant cu încărcare frontală. Se bucură de un raport calitate-preţ apreciabil, fapt ce se datorează numărului mare de vânzări a acesteia.

Capacitatea de încărcare a acestui model este de 7kg, viteză de centrifugare fiind de 1000rpm. Este încadrată în clasa A+, afişajul fiind unul de tip LED. Acesta oferă informaţii cu privire la setările şi etapele programului de spălare în curs.

Acest model XWA 71051 W EU se poate achiziţiona online şi din stocul celor de la eMag, cu preţul de numai 929 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie obişnuită, de culoare albă. În partea frontală deţine panoul de control, alcătuit dintr-un ecran LED, dintr-un buton central şi din alte butoane selectoare. Tehnic vorbind, dimensiunile standard măsoară 85 x 59.5 x 54 (IxLxA) cm, volumul tamburului fiind de 52l.

Imagini cu Indesit Innex XWA 71051 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice A+, consum de curent electric înregistrat per program standard este de numai 1.13kWh, iar media consumului anuală de apă este de 10.623l/an.

În privinţa nivelului de zgomot, la spălare sunt înregistraţi maxim 59 de decibeli, iar la centrifugare maxim 77 de decibeli.

Noul model Innex înglobează o serie de 16 programe de spălare, printre care se enumeră şi câteva mai speciale, precum programul uşor de călcat, programul consum redus de energie, programul perdele/mătase, programul Sport şamd.

Aceste programe de spălare sunt prevăzute pe partea frontală a cuvei de alimentare cu detergenţi, sub formă unor pictograme. În stânga şi dreapta butonului selector central, întâlnim butoanele On/Off şi Start/Pause. Iar în jurul afisajului LED sunt proiectate butoanele de selecţie a centrifugării, de modificare a temperaturii, de amânare a începerii programului de spălare, de pornire peste 3/6/9h, de activare a funcţiei de autocurăţare (după 40 de spălări), precum şi de clătire suplimentară.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Indesit Innex XWA 71051 W EU reprezintă o maşină de spălat rufe automată cu încărcare frontală din clasa A+. Este un produs electrocasnic economic, eficient şi performant, capabil să ofere rezultate ireproşabile, indiferent de gradul de murdărie al articolelor.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A+
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.