Innex Indesit XWSA 61253 W – maşină de spălat rufe ieftină şi eficientă, de cea mai bună calitate

Innex Indesit XWSA 61253 W este un aparat electrocasnic nou, de cea mai bună calitate, recomandat oricărui tip de familie, ba chiar şi familiilor mai numeroase.

Prezintă încărcare frontală a rufelor, având o capacitate de 6Kg, un afişaj LED şi o viteză de centrifugare de 1200rpm. Este un model slim, astfel trăsăturile reduse permit poziţionarea acesteia în orice loc, fără a ocupa foarte mult din spaţiu.

Din punct de vedere al costului de achiziţionare, avem de-a face cu o maşină de spălat rufe foarte accesibilă, astfel în oferta eMag o regăsim la preţul de doar 1.043 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre detaliile tehnice ale acesteia, pot spune că se prezintă pe un exterior de culoare albă, tamuburul are un volum de 40l, iar dimensiunile măsoară numai 85 x 59.5 x 42.5(IxLxA) cm.

Imagini cu Innex Indesit XWSA 61253 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, este un model foarte economic din punct de vedere energetic, dar şi al consumului de apă. Astfel, datorită clasei A+++, consumul energetic în program standard este de numai 0.789kWh, iar cel de apă de doar 8391l/an.

Se bucură de 16 programe de spălare, o serie diversificată şi economică. Aici găsiţi doar o mică parte din cele 16 programe: program sport, program pentru mătase sau perdele, program pentru încălţăminte, program clătire, program pentru bumbac, program pentru delicate şi aşa mai departe.

Cât despre sisteme şi funcţii, beneficiază de sistemul Overflow, de funcţia de selectare centrifugare şi de programarea întârziată.

În concluzie, Innex Îndesit XWSA 61253 W este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală economică, performantă şi foarte accesibilă, recomandată oricărui tip de familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 6Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.