Indesit XWDE 961480X

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Astăzi am ales să vorbim despre un produs electrocasnic mai special, ce se bucură de o funcție extrem de utilă și de eficientă, care cu siguranță a atras foarte mulți cumpărători.

Indesit XWDE 961480X este o mașină de spălat rufe, cu tip de încărcare frontal, ce se evidențiază de celelalte modele prin funcția de uscător. Dispune de o capacitate de încărcare de 9Kg la spălare și de 6Kg la uscare, având o viteză de centrifugare de 1400 rotații pe minut. Este un aparat din clasa A de eficiență energetică, ce ajunge la un consum de numai 6.12kWh per program standard. Nici consumul mediu anual de apă nu este foarte mare, ba din contră este de numai 19.000l.

O astfel de mașină de spălat rufe cu uscător, se poate găsii în oferta maganului online eMag, la prețul de 1.799lei (Vezi preț actualizat), un produs excelent, ce își merită fiecare bănuț în parte.

Construcția acestui aparat electrocasnic Indesit este excelentă, realizată din materiale de calitate superioară. Exteriorul este de culoare alb, măsoară numai 85 x 59.5 x 60.5 (IxLxA ) cm și cântărește în jur de 72Kg. Tamburul are un volum de 62l, fiind conceput din inox, iar cuva din poliplex, astfel va oferii o funcționalitate îndelungată.

Imagini cu Indesit XWDE 961480X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua mașină de spălat se laudă cu 16 programe de spălare, extrem de eficiente, dintre care în 12 programe este inclusă funcția de uscare. Se găsesc programe speciale, programe standard și auto, excelente pentru timpul alocat spălării și pentru tipurile de țesături.

Regăsim următoarele programe standard: eco bumbac, eco sintetice, bumbac cu prespălare, colorare, sintetice și standard. Programele speciale sunt: rufe negre, sport, antimiros bumbac și sintetice, rapid, lână și delicate. Iar în cele din urmă, programele auto: airfresh, clătire, parțiale, centrifugare și spălare și uscare. Acest program spălare și uscare, este unu extrem de bun, astfel spală și usucă rufele în doar 45 de minute.

Afișajul de tip LED de care dispune, ne pune la dispoziție informații despre programul ales, despre etapele de spălare și despre timpul rămas.

Se face remarcată printr-un nivel redus de zgomot, de numai 54 decibeli la spălare și de doar 81 decibeli la centrifugare.

În concluzie, dacă îți dorești haine impecabile, Indesit XWDE 961480X este mașină de spălat ideală ce oferă rezultate excepționale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu uscător
  • Capacitate de încărcare 9Kg spălare și 6Kg uscare
  • Tip încărcare frontal
  • Clasă de eficiență energetică A
  • 16 programe spălare și 12 programe uscare
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.