Indesit XI8 T2Y S B – combină frigorifică modernă Full No Frost

Indesit XI8 T2Y S B este o combină frigorifică modernă şi performantă, respectiv o alegere interesantă în situaţia în care îţi doreşti un astfel de produs frigorific pentru bucătăria casei tale. Se evidenţiază printr-un design atrăgător, precum şi printr-un spaţiu de depozitare generos şi prin funcţii şi tehnologii avansate.

Avem de-a face cu o variantă avantajoasă, ce dispune de sistem de răcire No Frost atât la frigider, cât şi la congelator. Are un volum net total de 340l, dintre care 235l sunt ai frigiderului, iar restul de 105l ai congelatorului. Prezintă şi un afişaj LED, ce informează în legătură cu temperatura interioră a ambelor compartimente.

Acest produs frigorific XI8 T2Y S B se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag, la preţul online de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Bineînţeles, este extrem de plăcută ca şi aspect, construcţia modernă şi elegantă fiind pe un fond de culoare argintie. Dimensiunile standard ale combinei măsoară 189 x 60 x 72(IxLxA) cm.

Produsul frigorific de faţă este disponibil şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Indesit XI8 T2Y S B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

 Specialiştii au încadrat această combină frigorifică Indesit în clasa energetică A++. Astfel, produsul de faţă înregistrează anual în jur de 273kWh.

În ceea ce o priveşte compartimentarea, este proiectată cu frigiderul în partea superioară şi cu congelatorul în cea inferioară. Frigiderul de 235l beneficiază de sistem de dezgheţare automat, precum şi de 3 rafturi din sticlă culisante, de 4 rafturi pe uşă şi de un sertar special pentru depozitarea fructelor şi legumelor. Rafturile se culisează până la 7cm, lucru foarte eficient şi comod, pentru accesul deplin la produsele din spate.

Unul dintre cele 4 rafturi de pe uşă este reprezentat de către Multi Task Zone. Este vorba despre un sertar flexibil, ce se adaptează perfect nevoilor tale, oferind astfel un spaţiu mai mare de depozitare.

Congelatorul de 105l, beneficiază şi acesta de sistem de dezgheţare automat, precum şi de 3 sertare de depozitare generoase. Totodată, se laudă cu o capacitate de congelare de până la 10kg/24h, precum şi cu un sertar Easy ice 2011, respectiv un sertar inferior cu zona cea mai rece.

Freezer boxes reprezintă sertarele congelatorului, de tip detaşabile, ce oferă un spaţiu de congelare mult mai generos, respectiv cu până la 38 % mai mult spaţiu de congelare.

În privinţa funcţiilor, se bucură de funcţia de super-congelare, de funcţia de super-răcire, de semnalizare acustică ce avertizează căderea de curent, de sistem de răcire Full No Frost, precum şi de iluminare interioară.

Beneficiază de sistemul avansat de răcire No Frost, capabil să prevină formarea gheţii la interior.

Ca şi accesorii, vine la pachet împreună cu o tăviţă pentru cuburi de gheaţă, cu un suport pentru depozitarea oualelor şi cu un suport pentru depozitarea sticlelor.

Concluzie :

 Aşadar, Indesit XI8 T2Y S B este o combină frigorifică performantă, modernă şi eficientă, capabilă să asigure un spaţiu optim alimentelor depozitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • No Frost
  • Sistemd de dezgheţare automat
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.