Indesit UIAA12F – este un congelator spaţios, economic şi eficient

Indesit UIAA12F este un congelator de calitate, economic şi accesibil, ce oferă un volum generos de încărcare, fiind varianta cea mai potrivită atunci când cauţi un astfel de aparat electrocasnic.

Vorbim despre un produs frigorific cu sistem de răcire No Frost, ce are un volum brut total de 245 de litrii şi unul net total de 235 de litrii, astfel asigură o flexibitate ridicată în conservare.

Costul de achiziţie al acestui congelator Indesit, este destul de avantajos, aşadar în oferta eMag se regăseşte la preţul de numai 1.574 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, prezintă un exterior distins, de culoare albă. Deţine o singură uşă, de tip reversibilă, ce are deschidere pe partea dreaptă şi mâner poziţionat vertical. Ca şi trăsături, modelul de faţă măsoară numai 175 x 60 x 65(IxLxA) cm.

Acelaşi congelator Indesit îl întâlnim şi în promoţiile magazinului online Altex.

Imagini cu Indesit UIAA12F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul consum, pot spune că este un produs destul de eficient, astfel aparţine clasei A+ de eficienţă energetică, ce asigură un consum de doar 299kWh/an.

Ei bine, congelatorul de faţă beneficiază de o capacitate generoasă de încărcare, respect de un volum net total de 220 de litrii, având o capacitate de congelare de până la 11Kg/24h, dispunând 6 compartimente spaţioase.

Ar mai fii de subliniat faptul că deţine funcţia de super-congelare, beneficiază de clasă climatică SN-N-ST-T, de agent de răcire R600a, de un nivel de zgomot de numai 44db şi de o autonomie de până la 8h, fără curent.

Scapă de orice miros neplăcut de la interior şi împrospătează cu noul absorbant de mirosuri Wpro, Blue Lemon.

În concluzie, congelatorul Indesit UIAA12F este un produs frigorific de calitate, cu un volum generos de încărcare, perfect pentru cei ce caută un astfel de aparat electrocasnic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Congelator
  • Volum brut total 245l
  • Volum net total 235l
  • A+
  • Funcţie super-congelare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.