Indesit TIAA12 – frigider modern şi acccesibil cu două din clasa A+

Indesit TIAA12 este un frigider cu două uşi din clasa energetică A+, conceput în mod special pentru familiile mai puţin numeroase, precum şi pentru bucătăriile nu foarte spaţioase. Reprezintă un aparat frigorific modern şi accesibil, capabil să ofere alimentelor un spaţiu optim de depozitare.

Modelul de faţă deţine un volum brut total de 313l şi unul net total de 306l. Din volumul net, 236l sunt ai frigiderului, iar restul de 70l ai congelatorului.

Acest model TIAA12 se poate procura şi online, din oferta magazinului de specialitate eMag, cu doar 1.079 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie simplistă, dar modernă, în totalitate de culoare albă. Are deschiderea uşilor pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate orizontal. Beneficiază de sistem reversibil, de iluminare interioară, diemensiunile standard măsurând 175 x 60 x 65.5 (IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific avantajos este disponibil şi la Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Indesit TIAA12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiştii l-au încadrat în clasa energetică A+, consumul de curent electric al acestui frigider Indesit este de numai 265kWh/an.

În privinţa compartimentării, congelatorul vine proiectat în partea de sus, iar frigiderul în cea de jos. Începând de sus în jos, o să discutăm despre fiecare în parte.

Congelatorul de 70l, deţine sistem de dezgheţare manual, având o capacitate de congelare de până la 2kg/24h. La interior este alcătuit din două compartimente decente, separate printr-un raft din sârmă.

Frigiderul de 236l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 5 compartimente separate prin 4 rafturi din sticlă, din 4 sertare transparente pe uşă şi dintr-un compartiment de tip lădiţă, destinat legumelor şi fructelor.

Ar fi de reţinut faptul că deţine sistem antibacterian, sistemul Static Automatic Control şi funcţia de control igienă. În plus, utilizează agent de răcire R600a, deţine un singur compresor, are clasă climatică N-TS, 22h autonomie fără curent, nivelul de zgomot la utilizare fiind de numai 44dB.

Concluzie:

În concluzie, Indesit TIAA12 este un frigider modern şi accesibil cu două uşi, echipat cu funcţii şi tehnologii recente ce îl fac capabil să asigure un spaţiu de depozitare optim.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Sistem antibacterian
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.