Indesit RAA 29 – un frigider încăpător, economic şi foarte accesibil

Indesit RAA 29 reprezintă modelul eficient de frigider cu două uşi, destul de spaţios şi modern, pe care îl puteţi achiziţiona foarte uşor, pentru bucătăria dumneavoastră distinsă.

Discutăm despre un aparat frigorific extrem de economic, ce deţine frigider şi congelator, ambele fiind foarte încăpătoare. Ca şi capacitate, are un volum brut total de 217 litrii şi un volum net total de 212 litrii.

Vis-a-vis de preţ, pot spune că avem de-a face cu un produs frigorific super avantajos, astfel la eMag, un asemenea frigider Indesit se găseşte la preţul de doar 998 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice şi estetice, pot spune că se prezintă pe un exterior modern, alb, ce vine cu mânerele uşilor integrate orizontal. Ca şi dimensiuni, măsoară numai 58 x 61 x 148 (W x D x H) cm, astfel nu va lua foarte mult din spaţiu.

Acelaşi produs frigorific Indesit se poate procura şi din oferta magazinului Altex.

Imagini cu Indesit RAA 29 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de eficienţă energetică, se laudă cu clasa energetică A+, ce garantează un consum de curent electric de doar 226kWh/an.

Aşa cum am spus, noul produs vine proiectat cu frigider şi congelator, astfel congelatorul este proiectat în partea superioară, iar congelatorul în cea inferioară. Congelatorul, beneficiază de sistem automat de dezgheţare, de un volum net de 41 de litrii, de o capacitate de congelare de până la 2Kg/24h şi de două compartimente de depozitare.

Frigiderul, deţine patru rafturi mari, construite din sticlă, 4 rafturi ataşate pe uşa frigiderului, raft pentru fructe şi legume, având un volum net de 171 de litrii.

Alte detalii tehnice, ar mai fii de specificat că timpul de creştere al temperaturii după întreruperea curentului electric este de 20 de minute, clasa climatică este N-ST, iar nivelul de zgomot al aparatului este de numai 42db.

Scapă acum de mirosurile neplăcută acumulate în timp la interiorul aparatului tău frigorific, cu noul absorbant de mirosuri Wpro, Blue Lemon.

Acestea fiind spuse, frigiderul Indesit RAA 29 este un model cu două uşi, voluminos şi eficient, comercializat la un preţ de promoţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 217l
  • Volum net total 212l
  • A+
  • Clasă climatică N-ST
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.