Indesit PIM 640 AS (BK) – plită încorporabilă modernă, cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz

Indesit PIM 640 AŞ (BK) este un alt produs electrocasnic de bucătărie, respectiv o plită cu alimentare pe gaz din categoria încorporabilelor. Este un model recent, modern şi accesibil, ce se integrează perfect în orice stil, indiferent de circumstanţe.

Aşa cum am spus, se alimentează cu gaz, are 4 arzătoare de dimensiuni diferite, ce se aprind electric de la buton. Este de subliniat faptul că fiind un model de generaţie nouă, beneficiază de mod de siguranţă a flăcării.

Acest model PIM 640 AŞ (BK) este disponibil în gama de produs eMag, la preţul de numai 579 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, prezintă o construcţie interesantă şi modernă de culoare neagră, ce se asortează excelent cu orice tip de mobilier. Deţine duze pentru GPL, are o greutate de 12kg şi măsoară standard 3.3 x 58 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă modernă şi accesibilă este comercializată şi de către magazinele online ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Indesit PIM 640 AS (BK) :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, această plită încorporabilă de la Indesit vine proiectată cu 4 arzătoare cu aprindere electrică. Panoul de control este situat în partea laterală, fiind alcătuit din 4 butoane pentru fiecare arzător în parte, plus un buton pentru aprinderea electrică.

Aceasta deţine două arzătoare normale, unul mare şi unul mic. Cele două normale dezvoltă o putere de 1.9kW fiecare, cel mare o putere de 3kW, iar cel mic o putere de 1kW.

Arzătorul cel mare este denumit şi arzător WoK, fiind cel mai rapid dintre toate acestea.

Poziţionarea acestora este realizată astfel: cel mare în stânga-faţă, cel mic în dreapta-faţă, iar cele normale în stânga şi dreapta-spate.

Aprinderea electrică a acestora are la bază un sistem integrat ce permite aprinderea flăcărilor cu uşurinţă, doar printr-o simplă acţionare de buton.

Safety Plus reprezintă sistemul de siguranţă a flăcării, ce întrerupe automat alimentarea cu caz, în cazul stingerii acceidentale a flăcării.

Concluzie :

În concluzie, Indesit PIM 640 AŞ (BK) este o plită încorporabilă modernă, eficientă şi accesibilă, ce se integrează perfect în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Accesibila
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.