Indesit LR9 S1Q F X – aparat frigorific din inox, cu un volum net total de 368l

Indesit LR9 S1Q F X este o combină frigorifică modernă şi avantajoasă, un aparat electrocasnic de calitate foarte bună, cu un spaţiu de depozitare generos, capabil să se integreze excelent în conceptual oricărei bucătării elegante.

Este încadrată în clasa A+ şi are un volum net total de 368l. Compartimentarea acesteia este realizată astfel, frigiderul în partea de sus cu un volum net de 257l, iar congelatorul în partea de jos cu un volum net de 111l.

Acest model LR9 S1Q F X este comercializat de magazinul online eMag, la preţul avantajos de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Încă de la prima vedere se remarcă calitatea foarte bună a materialelor, precum şi a finisajelor şi elementelor perfect definite. Este integral realizată din inox, mânerele uşilor fiind de tip integrate. Ca şi dimensiuni, măsoară standard 201.1 x 59.5 x 65.5(IxLxA) cm, greutatea fiind de aproximativ 70kg.

Imagini cu Indesit LR9 S1Q F X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dupa cum spuneam ceva mai sus, acest produs Indesit este clasificat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul energetic anual ajunge la 321kWh.

Începând de sus în jos, frigiderul deţine 5 rafturi realizate din sticlă securizată, ce pot fi ajustate pe înălţime în funcţie de necesitate. Acest lucru permite depozitarea vaselor de dimensiuni diferite. Pe uşa acestuia sunt proiectate 3 suporturi pentru depozitare, iar în partea de jos un compartiment spaţios, dedicat legumelor şi functelor.

Congelatorul este împărţit în 3 compartimente generoase, eficienţa de congelare fiind de 5kg/24h.

Sistemul de dezgheţare este de unul static, atât la frigider, cât şi la congelator. Astfel, la o anumită perioadă de tip, aparatul necesită să fie decongelat.

Cu siguranţă este ideală în orice bucătărie, datorită faptului că se dovedeşte a fi foarte silenţioasă, nivelul zgomotului atingând maxima de 38db.

Ar mai fi de specificat faptul că beneficiază de iluminare interioară, lucru foarte util atunci când căutăm alimentele de la interior. Deţine un singur compresor, sistem de răcire static, precum şi clasa climatică SN-T.

Concluzie :

 Acestea fiind spuse, Indesit LR9 S1Q F X este o combină frigorifică modernă şi avantajoasă din inox, un aparat frigorific ideal în orice tip de bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Avantajoasă
  • Din inox
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

2 thoughts on “Indesit LR9 S1Q F X – aparat frigorific din inox, cu un volum net total de 368l

  1. Chiar este din inox?
    S-au e vorba de vopsea argintie?
    Contează acest aspect și eu aș zice să se specifice acest lucru ca cei ce achiziționează această combină frigorifică să știe acest lucru, nu atunci când primești obiectul acasă prin curier să rămâi dezamăgit că este altceva decât ceea ce ți-ai dorit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.