Indesit LR8 S1 S – combină frigorifică performantă din clasa energetică A+

Indesit LR8 S1 S este un produs frigorific convenabil de generaţie nouă, cu capacitatea de a garanta un spaţiu de depozitare corespunzător tuturor tipurilor de alimente. Reprezintă o combină frigorifică încăpătoare, remarcată printr-un raport favorabil dintre calitate şi preţ.

Discutăm despre un aparat frigorific modern încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică. Se laudă cu un volum net total de 339l, dintre care 228l sunt ai frigiderului, iar restul de 111l ai congelatorului.

Acest model LR8 S1 S este disponibil online în oferta celor de la eMag la preţul de achiziţie de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, deţine o construcţie impunătoare de culoare argintie, extrem de uşor de integrat în decorul oricărei bucătării. Uşile beneficiază de sistem reversibil, deschiderea acestora fiind standard pe partea dreaptă. Mânerele acestora sunt integrate orizontal, fapt ce conferă un aer elegant şi modern. Cât despre detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 188.8 x 59.5 x 65.5 (IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 70kg.

Acelaşi produs frigorific avantajos este prezent şi în magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Indesit LR8 S1 S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că specialiştii au încadrat acest aparat frigorific Indesit în clasa energetică A+, consumul de curent electric înregistrat este de numai 321kWh/an.

Cât despre proiectare, frigiderul vine amplasat în partea superioară, iar congelatorul în cea superioară.

Frigiderul cu capacitatea 228 deţine sistem de dezgheţare automat, oferind umiditate cu până la 70% pentru o mai bună păstrare a alimentelor proaspete. Vine compus din 4 rafturi din sticlă securizată, din 4 suporturi din plastic transparent pe uşă şi dintr-un compartiment de tip lădiţă ideal pentru depozitarea legumelor şi fructelor.

Congelatorul cu volumul de 111l are o capacitate de congelare de până la 5kg la 24h, fiind alcătuit din 3 compartimente generoase de tip lădiţă. Este de menţionat faptul că răcirea eficientă este complet fără gheaţă, garantând astfel cele mai bune condiţii de depozitare. Totodată este de reţinut faptul că nu necesită decongelare, asta mulţumită tehnologiei Less Frost.

Ar mai fi de spus că are sistem de răcire static, un singur compresor şi clasă climatică N-T. Cât despre nivelul de zgomot înregistrat la utilizare, maxima atinsă este de numai 38dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Indesit LR8 S1 S reprezintă un aparat frigorific accesibil şi modern, cu capacitatea de a garanta un spaţiu optim de depozitare tuturor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Avantajos
  • Modern
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.