Indesit LI80 FF1 W – combină frigorifică ieftină, modernă şi încăpătoare

Dacă eşti în căutarea unei combine frigorifice încăpătoare, atunci cu siguranţă îţi va atrage atenţia modelul despre care o să discutăm astăzi, deoarece vine cu un raport preţ-calitate impresionant.

Indesit LI80 FF1 W reprezintă o combină frigorifică accesibilă, potrivită familiilor numeroase, datorită spaţiul de depozitare generos. Aparţine clasei energetice A+, lucru ce asigură o depozitare optimă cu un consum enegetic redus.

Este o variantă cu un volum net total de 301l, dintre care 215l sunt ai frigiderului, iar restul de 86l sunt ai congelatorului.

Acest model LI80 FF1 W este disponibil şi în lista de produse electrocasnice a celor de la eMag, la numai 1.384 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un aspect clasic, cu detalii moderne şi elegante, totul pe un fond de culoare albă. Măsoară standard 189 x 60 x 68(IxLxA) cm, deschiderea uşilor realizându-se pe partea dreapta, mânerele acestora fiind integrate orizontal.

Acelaşi produs frigorific de la Indesit se regăseşte şi la Altex.

Imagini cu Indesit LI80 FF1 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

 Aşa cum am spus, acest aparat frigorific Indesit este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, astfel consumul enegetic înregistrat anual este de 320kWh.

Avem de-a face cu un model interesant, proiectat astfel: frigiderul în partea de sus, iar congelatorul în cea de jos. Este de reţinut faptul că beneficiază de sistemul de răcire avansat No Frost, sistem ce previne formarea gheţii la interior.

Începând de sus în jos, frigiderul cu volumul de 215l, pune la îndemână 3 rafturi concepute din sticlă, 4 suporturi din plastic pe uşă, precum şi un sertar generos, special pentru legume şi fructe.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul cu volumul de 86l, deţine 3 compartimente încăpătoare, capacitatea de congelare a acestuia fiind de până la 3kg/24h.

Ar mai fi de spus că are clasă climatică SN-N-ST-T şi că nivelul zgomotului la utilizare nu depăşeşte 45db, lucru ce garantează o funcţionare silenţioasă.

Concluzie :

 Concluzionând, Indesit LI80 FF1 W este o combină frigorifică cu sistem de răcire No Frost, modernă, încăpătoare şi accesibilă ca preţ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • No Frost
  • Sistem de dezgheţare automat
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.