Indesit LI8 FF2I W – aparat frigorific cu sistem de răcire Full No Frost, din clasa A++

Indesit LI8 FF2I W reprezintă un aparat electrocasnic de bucătărie, perfect în cazul în care eşti în căutarea unei combine frigorifice moderne, spaţioase şi accesibile. Datorită sistemelor şi funcţiilor avansate de care beneficiază, este capabilă să garanteze un spaţiu de depozitare optim, tuturor alimentelor de la interior.

Se laudă cu clasa A++ de eficienţă energetică şi cu sistem de răcire Full No Frost. Are un volum net total de 305l, dintre care 215l sunt ai frigiderului, iar restul de 90l ai congelatorului.

În ciuda atâtor calităţi de care dă dovadă, preţul de achiziţie la eMag este de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, prezintă o construcţie clasică pe o nuanţă de culoare albă. Se integrează fără probleme în stilul oricărei bucătării, beneficiind de sistemul reversibil la uşi. Standard are deschiderea uşilor pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind orizontal integrate. Iar ca dimensiuni şi greutate, măsoară standard 189 x 60 x 63 (IxLxA) cm, cântărind în jur de 70kg.

Acelaşi produs frigorific este deţinut şi de către magazinul online Flanco.

Imagini cu Indesit LI8 FF2I W

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, acest produs frigorific de la Indesit beneficiază de sistem de răcire Full No Frost. Acest sistem previne formarea gheţii la interior, aducând şi un plus de eficienţă energetică.

Dat fiind faptul că modelul de faţă este încadrat în clasa A++, consumul energetic anual este de 255kWh/an.

Începând cu frigiderul, care este poziţionat în partea superioară a combinei, pune la dispoziţie un volum net de 215l. Include 3 sertare separate prin rafturi din sticlă securizată, dintre care unul este Flexi Box, un compartiment închis pentru fructe/legume Big Crisper (5°C ), precum şi 3 suporturi din plastic pe uşă.

Flexi Box reprezintă un sertar modular ideal pentru depozitarea optimă a brânzeturilor şi a lactatelor, pe două nivele de temperatură diferite (4° C / 6° C).

Congelatorul este prevăzut în partea inferioară a combinei, având un volum de 90l. Înglobează 3 compatimente spaţioase închise, dintre care două sunt Full Open Box 90° (cu deschidere completă). Capacitatea maximă de congelare a acestuia este de 3kg/24h.

Ar fi de subliniat faptul că este un aparat frigorific silenţios, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de 41db. Are o autonomie fără curent de 17h, clasa climatică fiind SN-N-ST-T.

Concluzie :

În concluzie, Indesit LI8 FF2I W reprezintă o combină frigorifică modernă şi accesibilă, cu un spaţiu de depozitare optim şi generos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A++
  • Sistem NoFrost
  • Modernă
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.