Indesit LI8 FF1O K H – combină frigorifică Full No Frost, de culoare neagră

Indesit LI8 FF1O K H este o combină frigorifică ultra modernă, datorită exteriorului elegant de culoare neagră, culoare nu foarte întâlnită la acest tip de produse electrocasnice. Este un aparat frigorific avantajos atât familiilor mici, cât şi celor mai numeroase, capabil să asigure un spaţiu generos şi optim alimentelor depozitate.

Avem de-a face cu un model performant, ce beneficiază de sistem de răcire Full No Frost, provenit din clasa energetică A+. Pune la dispoziţie un volum net total de 305l, dintre care 90l sunt ai congelatorului, iar 215l ai frigiderului.

Acest aparat frigorific Indesit se întâlneşte în magazinul online eMag la preţul de achiziţionare de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, după cum observăm deţine o construcţie distinsă aparte, de culoare neagră. Măsoară standard 189 x 60 x 68(IxLxA) cm, are deschiderea uşilor pe partea dreaptă şi mânerele poziţionate vertical.

Imagini cu Indesit LI8 FF1O K H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

 În ceea ce o priveşte consumul energetic, specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A+, fapt ce asigură un consum mediu anual de 324kWh.

Combina frigorifică de faţă deţine frigiderul în partea de sus, iar congelatorul în cea de jos. Frigiderul, după cum spuneam şi mai sus, are o capacitate netă de încărcare de 215l, fiind dotat cu: 4 suporturi pe uşă, 3 rafturi din sticlă, un compartiment pentru depozitarea legumelor şi fructelor şi un sertat Flexi Use Box. Acesta reprezintă un sertar modular, proiectat pentru a garanta o conservare optimă pe două nivele de temperatură: la 4°C, respectiv 6°C, în funcţie de necesităţi.

Congelatorul are un volum net total de 90l, obţine o capacitate de congelare de până la 3kg/24h, fiind alcătuit din 3 compartimente încăpătoare.

Sistemul antibacterian de care beneficiază şi acest produs frigorific, face ca alimentele depozitate să se păstreze mai bine, pentru mai mult timp.

Ar mai fi de specificat că nivelul zgomotului la utilizare ajunge la maxim 39db, că autonomia fără curent este de 17h şi că deţine clasă climatică SN-N-ST-T.

Concluzie :

 Concluzionând, Indesit LI8 FF1O K H este un aparat frigorific modern, cu sistem antibacterian, capabil să asigure un mediu optim alimentelor depozitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • No Frost
  • Sistem antibacterian
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.