Indesit LI70 FF1 W – combină frigorifică ieftină şi modernă, cu sistem de răcire Full NoFrost

Indesit LI70 FF1 W este o combină frigorifică bine compartimentată, cu performanţe superioare la depozitarea optimă a alimentelor. Este un produs electrocasnic frigorific, uşor de integrat în orice stil de bucătărie, datorită construcţiei sale clasice şi a culorii exteriorului.

Cu siguranţă reprezintă o alegere inteligentă pentru familiile mai puţin numeroase, datorită faptului că pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare destul de decent. Astfel, volumul net al combinei este de 274l, dintre care 86l sunt ai congelatorului, iar 188l sunt ai frigiderului.

Beneficiază de sistem de răcire Full NoFrost, adică previne apariţia gheţii pe suprafaţa alimentelor atât în frigider, cât şi în congelator.

Este un aparat frigorific foarte avanajos ca şi preţ, astfel este disponibil în magazinul eMag la doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie impunătoare, modernă şi elegantă, pe un fond de culoare albă. Vine standard cu mânere integrate, poziţionate orizontal, deschiderea uşilor fiind pe partea dreaptă. Dimensiunile aparatului măsoară standard 178 x 60 x 63(IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică avantajoasă este disponibilă şi în stocul celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Indesit LI70 FF1 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este încadrată de către specialişti în clasa energetică A+, astfel înregistrează anual un consum energetic de doar 310kWh.

Aruncând o privire la interior, întâlnim frigiderul în partea de sus a combinei, iar congelatorul în cea de jos. Începând de sus în jos, frigiderul deţine două rafturi din sticlă securizată, foarte rezistente şi stabile. Pe uşa acestuia întâlnim trei suporturi încăpătoare, fiind extrem de eficiente. Pe lângă acestea, deţine încă două sertare speciale, unul pentru brânzeturi şi lactare, respectiv Flexibox şi unul pentru legume şi fructe, ambele destul de voluminoase.

Ajungând la congelator, este de specificat faptul că are o capacitate de congelare de 3kg/24h şi că deţine trei compartimente diferite, astfel încât volumul acestuia să fie la maxim exploatat.

Ar mai fi de spus că deţine clasă climatică SN-N-ST-T şi că este un produs frigorific destul de silenţios. Astfel, în modul de utilizare, zgomotul produs masoară undeva la 45 de decibeli.

Concluzie :

Concluzionând, Indesit LI70 FF1 W este o combină frigorifică decentă, capabilă să asigure o depozitare optimă alimentelor, indiferent dacă este vorba de frigider sau de congelator.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire Full NoFrost
  • Clasa A+
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.