Indesit IWSNE 61253 C – Mașină de spălat rufe economică

Mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61253 C, este un produs electrocasnic foarte economic, ce prezintă o construcție modernă, slim. Are un volum de încărcare de 6Kg și o viteză de 1200 de rotații pe minut la centrifugare.

Un astfel de model reprezintă cea mai inspirată alegere, asta datorită faptului că este un aparat din clasa energetică A+++, astfel are un consum minim de energie electrică. Se laudă cu o varietate de programe și funcții, ce pot fi urmărite în panoul de control și pe afișajul LCD.

Se face remarcată prin costul avantajos de achiziție, de numai 1.169lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru o astfel de mașină de spălat rufe inteligentă, economică și eficace.

Așa cum spuneam, este un aparat slim, ce prezintă dimensiuni reduse, de numai 85 x 59.5 x 42(IxLxA) cm și o greutate de doar 60.8Kg. Este un produs de culoare albă, extrem de rezistent, astfel cuva acestuia vine realizată din poliplex iar tamburul din inox. Volumul tamburului este de 40 litrii, iar deschiderea hubloului se realizează la 150 de grade.

Puteți regăsi același produs electrocasnic și în stocul magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu Indesit IWSNE 61253 C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Programele disponibile sunt într-un număr de 16, o serie foarte eficientă, ce acoperă cu siguranță toate tipurile de țesături. Câteva din aceste programe, ar fi: program extra clătire, program ușor de călcat, program sport, program lână, program Jeans, program bumbac și așa mai departe.

Ca și funcții speciale ale acestui produs, ar fi setarea temperaturii, funcția Eco Time, selectorul centrifugării, programarea întârziată și sistemul Overflow.

Afișajul LED ne va ține la curent cu temperatura dorită și cu timpul rămas până la sfârșirea programului.

Așadar, dacă ești hotărât să îți achiziționezi o nouă mașină de spălat rufe, modelul Indesit IWSNE 61253 C reprezintă alegerea excelentă, fiind un produs smart, eficient și economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • 16 programe
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.